συγκλονίζει-ο-χρήστος-σαντικάι-να-κά-96594

Συγκλονίζει ο Χρήστος Σαντικάι: “Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός; Είναι λίγο αστείο”

Ανάγνωση: 2'

Ο τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι μίλησε ανοιχτά για την σύντροφό του Λάουρα Νάργες, το παιδί τους και το αν έχει δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή του.

Οι δηλώσεις του

Σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που μπορεί να του έχουν κάνει, από τη στιγμή που έγινε γνωστός τραγουδσιτής, ανέφερε:

«Αν κάποιος έχει πει “πω πω, τον Αλβανό” δεν το έχω εισπράξει. για να μπορέσω να το αναπαράγω ξανά, Γελάω με αυτά τα πράγματα δεν τα παίρνω σοβαρά. Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός; Είναι λίγο αστείο».

Για την πατρότητα, ο Χρήστος Σαντικάι εξομολογήθηκε: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω “μουσικός χαζομπαμπάς”. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα “μαμά” και τη Λάουρα “μπαμπά”. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως Θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς».

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξης σε μια συγκινητική στιγμή της καριέρας του ήταν, όπως είπε «όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου».

Τέλος, ο Χρήστος Σαντικάι είοε: «Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ