πέθανε-ο-πατέρας-μου-και-αποφάσισα-ότ-81820

«Πέθανε ο πατέρας μου και αποφάσισα ότι ησύχασα»: Ραγίζει καρδιές η Κωνσταντίνα Μιχαήλ- Αποκαλυπτική συνέντευξη

Ανάγνωση: 1'

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μίλησε για όλα με λεπτομέρειες που κανείς δεν ήξερε. Αναφέρθηκε στο σύνδρομο του καλού παιδιού με το οποίο μεγάλωσε και πόσο την επηρέασε η απώλεια του πατέρα της.

«Πέθανε ο πατέρας μου και ησύχασα»

«Δεν τρελαίνομαι με έρωτες κι είμαι σε ηρεμία. Όλο αυτόν τον καιρό ο θυμός είχε μέσα αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν στο κόκκινο με αιχμές. Τώρα, όταν αρχίζεις κι ησυχάζεις με κάποια πράγματα και φεύγει το ότι πρέπει να είμαι καλή με όλους. Όχι πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία 3-χρόνια. όρισα εγώ την ωριμότητά μου» ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Το λέω καμία φορά κι ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά; Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς, αλλά ήμουν κι η πρώτη -πηγαινοερχόμουν- έφυγα από το σπίτι 35», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κλείνοντας, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ενδόμυχες σκέψεις και μας καθήλωσε όλους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ