νίκος-υποφάντης-ο-γιος-μου-είχε-καρκί-89951

Νίκος Υποφάντης: «Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μας βοήθησε, μας έδινε κουράγιο»

Ανάγνωση: 2'

Ο Νίκος Υποφάντης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και εξομολογήθηκε προσωπικά βιώματα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στην αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ μετά από 24 χρόνια.

Οι δηλώσεις του

«Δύσκολα αφήνεις έναν σταθμό μετά από 24 χρόνια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Μου πήρε 2 ώρες να το σκεφτώ και άλλες 6 ώρες να το ανακοινώσω και να πω ότι φεύγω. Ο ΣΚΑΪ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά. Φτιάχνει ανθρώπους της πρώτης γραμμής και αντί να τους έχει στην πρώτη γραμμή, βάζει άλλους που ενδεχομένως να είναι καλύτεροι. Μπήκα μέσα τους είπα ότι έχω αυτή την πολύ καλή πρόταση και ζήτησα να με αποδεσμεύσουν. Ζήτησα αποζημίωση και δεν την πήρα» είπε ο Νίκος Υποφάντης.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καρκίνο που ξεπέρασε ο γιος του. «Έχω τρία αγόρια που μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους. Αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα κάναμε τόσα παιδιά. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου που επηρέασε όλη την οικογένεια. Είναι αυτό που λες να μη σου τύχει. Δύσκολη περίοδος, να μη τη ζήσει κανέναν. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πώς θα το ξεπεράσει. Έκανε επισκέψεις στους θαλάμους και έφερνε δώρα στα παιδιά. Η σύζυγός μου ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί. Δύσκολες καταστάσεις.

Όταν σου φέρνουν το παιδί τρεις φορές και σου λένε “εάν θέλει ο Θεός θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιπλοκή…”. Γιατί ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται, οι επιπλοκές είναι το θέμα. Όταν λοιπόν καταφέρνεις και το ξεπερνάς όλο αυτό και το παιδί στέκεται στα πόδια του, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς και τη ζωή του, εκεί ναι, χαροποιείς τους γύρω σου. Όταν έφυγε και το θέμα της υποτροπής… Υπάρχει ο παιδικός καρκίνος, είναι εδώ και είναι ιάσιμος» εξομολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ