κανείς-δεν-το-περίμενε-από-τον-μάριο-κα-98311

Κανείς δεν το περίμενε από τον Μάριο Καπότση: Τα συγκινητικά λόγια του για τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή

Ανάγνωση: 3'

Ο Μάριος Καπότσης έκανε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις. Μίλησε για τη σχέση του με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, αλλά και τη καθημερινότητα του με την σύζυγό του Κόνι Μεταξά μετά το γάμο.

Τα συγκινητικά λόγια του Μάριου Καμπότση

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με την Κόνι μετά τον γάμο. Νομίζω ότι αλλάζει κάτι όταν έρχεται ένα παιδί. Ακόμη δε το έχουμε αποφασίσει, ελπίζω ότι στο προσεχές μέλλον θα μας αξιώσει ο Θεός να ξεκινήσουμε. Τη βέρα μου τη φοράω πάντα. Την Κόνι τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο.»

«Είναι πολύ αδικημένη, με την έννοια του ότι η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει στην Αμερική στο καλύτερο Πανεπιστήμιο. Δεν είναι κάτι αδούλευτο. Δεν είναι ένα κορίτσι που το κάνει αυτό από τύχη. Όλο αυτό που παρουσιάζει, είναι απολαυστικό για μένα, τη χαζεύω. Τη συμβουλεύω συνέχεια. Όταν εκτίθεσαι είναι πολύ εύκολο να κιτρινίσεις.»

«Σίγουρα, εκείνη παθιάζεται πολλές φορές γιατί είναι αληθινή και δε θα μασήσει τα λόγια της. Όταν υπάρχει δημοσιότητα, θα την υποστείς. Τώρα, αν δε θέλεις να εκτίθεσαι, θέλεις να κρύβεσαι, να κρατάς τις προσωπικές σου στιγμές πιο πολύ για εσένα, μπορείς να το κάνεις»

«Κι εγώ με την Κωνσταντίνα, της το έχω περάσει αυτό. Της έχω εξηγήσει ότι τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς. Τις προσωπικές μας στιγμές δε θέλω να τις βγάζουμε τόσο πολύ προς τα έξω. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου. Στο κομμάτι της εκκλησίας, ήμουν κάθετος, δε νομίζω ότι υπάρχει γάμος αν δεν πάρεις την ευλογία. Δεν έγιναν δυο προτάσεις γάμου. Έγινε μια πρόταση αρραβώνα και μετά από έναν χρόνο έγινε και η πρόταση γάμου».

Για τη σχέση του με τον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή ανέφερε: «Τον Λευτέρη Πανταζή τον λατρεύω. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, είναι φίλος μου, συνεργάτης μου, είναι πολλά. Αυτό που θέλω να πω για τον Λευτέρη, είναι κάτι που δε το λέμε συχνά, είναι τεράστιος καλλιτέχνης, κι έχει καταφέρει κάτι που μόνο αυτός και η Βίσση το έχουν καταφέρει, να προσεγγίζει παιδιά 16 ετών… Έχω γράψει στίχους για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, και σε λίγο καιρό θα έρθει κι ένα τραγούδι με τον Λευτέρη. Με την Κωνσταντίνα δε μπλέκω».

Δείτε εδώ το βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ