έσπασε-τη-σιωπή-του-μετά-τη-διάγνωση-126106

«Έσπασε» τη σιωπή του μετά τη διάγνωση για καρκίνο ο Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο του μήνυμα ανατριχιάζει

Ανάγνωση: 2'

Ο Βασιλιάς Κάρολος περνά τη δική του δοκιμασία με την υγεία του, έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο, με τον μονάρχη να στέλνει το πρώτο του μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, ύστερα από τις εν λόγω εξελίξεις, την ίδια στιγμή που το παλάτι έχει να αντιμετωπίσει και τις φήμες για την Κέιτ Μίντλετον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Sky News, o βασιλιάς Κάρολος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την Κοινοπολιτεία, επισημαίνοντας πως η πίστη του στις δυνατότητές της «παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ».

Το μήνυμα του Βασιλιά

Η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα της Ουαλίας, θα παραστεί αυτοπροσώπως στη λειτουργία του Αβαείου του Γουέστμινστερ. Αντίθετα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει στο σπίτι και αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται ότι, ο βασιλιάς συνεχίζει προς το παρόν τα κρατικά του καθήκοντα από το σπίτι, ενώ λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Κάρολος, ο οποίος μαγνητοσκόπησε το μήνυμα αυτό στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον περασμένο μήνα, αναμένεται να επισημάνει ότι έχει «συγκινηθεί βαθύτατα» από τις «υπέροχα ευγενικές και στοχαστικές καλές ευχές» που έστειλε το κοινό.

«Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, ζεσταίνει την καρδιά μου να σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία υπήρξε σταθερή σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμη, έμπνευση και περηφάνια. Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία. Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και τις δυνατότητες των ανθρώπων μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ζωτικής σημασίας ταξίδι», αναμένεται να πει ο βασιλιάς Κάρολος στο μήνυμά του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκλονίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί»

Επιτέλους στην Ελλάδα: Δωρεάν Self test για καρκίνο του παχέος εντέρου – Ποια η διαδικασία

Μόνο συγκίνηση για τα μικρά αγγελούδια: Οι 4 μικρές μαχήτριες, νίκησαν μαζί τον καρκίνο και έβγαλαν μαζί την πιο γλυκιά φωτογραφία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ