δύσκολες-ώρες-για-τον-σταμάτη-γαρδέλη-99116

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γαρδέλη: Παραμένει νοσηλευόμενος στο Δαφνί – Τι δηλώνει η μητέρα του ηθοποιού

Ανάγνωση: 1'

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εισήχθη πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει νοσηλευόμενος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί».

Οι πληροφορίες

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

Η μητέρα του που είναι δίπλα του, έκανε εκ νέου δηλώσεις στο Πρωινό, επισημαίνοντας ότι ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον γιο της.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ» δήλωσε η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

11χρονη Βασιλική: Αποκάλυψη “βόμβα” απο την σύζυγο του 37χρονου – «Ο άνθρωπος φαινόταν όταν…»

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης – «Το παιδί μου είναι νεκρό. Δεν έχω τίποτα άλλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ