μαρία-ιωαννίδου-τα-δικαστήρια-με-τη-google-61000

Μαρία Ιωαννίδου : Τα δικαστήρια με τη Google, ο διαδικτυακός γάμος και το παράπονο για την Ναταλία Γερμανού

Ανάγνωση: 6'

Μαρία Ιωαννίδου: Η Μαρία Ιωαννίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς ρόλους σε ταινίες, τον κινηματογράφο και σειρές. Η λαμπερή της πορεία την κατατάσσει στις πιο επιτυχημένες και δημοφιλής ηθοποιούς. Στην ηλικία των μόλις 7 ετών θα βρεθεί δίπλα τον Χορν και τη Λαμπέτη. Θα έλεγε κανείς ότι μεγάλωσε μέσα στα φώτα και τη δημοσιότητα και η επαγγελματική της καριέρα στο χώρο θα γίνει σαν κάτι αυτονόητο για εκείνη. Η Μαρία Ιωαννίδου θα γεννηθεί στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1943 και από πολύ νωρίς ηλικιακά θα ξεκινήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ραλούς Μάνου. Η Μαρία Ιωαννίδου μεγαλώνοντας θα μετατραπεί σε ένα “εθνικό αστερί” του χορού της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαρία Ιωαννίδου: Η επαγγελματική της πορεία

Μαθήτρια ακόμα ξεκίνησε την καριέρα της στο ελληνικό χορόδραμα που είχε ιδρύσει η Ραλού Μάνου το 1951, συμμετέχοντας σε παραστάσεις αρχαίου δράματος. Μετά το δίπλωμα της χορεύτριας σαν ειδικό ταλέντο, από το υπουργείο πολιτισμού, συνέχισε τις σπουδές της στη δραματική σχολή Μιχαηλίδη-Αρώνη και συμμετείχε και σε δύο μαυρόασπρες ταινίες του Νίκου Θαλασσινού κυρίως σαν χορεύτρια. Ακολούθησαν κάποιοι άλλοι μικροί ρόλοι ως το 1970, χρονιά που συνδέθηκε με την Βαγγέλη Σειληνό με τον οποίο εκτός από σύζυγοι έγιναν και καλλιτεχνικό ζευγάρι.

Μαρία Ιωαννίδου: Ιωαννίδου- Σειληνός ζευγάρι στο χορό και τη ζωή

Έχοντας υπέροχο και εκφραστικό κορμί αλλά και ταλέντο και γνώσεις στον χορό, έγινε δίπλα στον Βαγγέλη Σειληνό ιδιαίτερα γνωστή, αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και μπήκε ουσιαστικότερα στον χώρο του κινηματογράφου με τις ταινίες κυρίως του Γιάννη Δαλιανίδη. Από τους ρόλους της σ’ αυτές τις ταινίες απέκτησε και τον χαρακτηρισμό «το κορίτσι με την τσίχλα», που την ακολουθεί πάντα. Ο γάμος της με τον Σειληνό δεν κράτησε πολύ, ενώ στη συνέχεια έγινε σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού ως το τέλος της ζωής του.

Η Μαρία Ιωαννίδου λέει χαρακτηριστικά : “Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου και ελπίζω πως δεν θα γίνουν άλλα από δω και πέρα, μεγάλωσα πια, θα ήταν ντροπή. Μου λείπει τρομερά ένα παιδί, γιατί έκανα ανοησίες. Στόχος μου ήταν η καριέρα και ανέβαλλα συνέχεια την απόκτηση ενός μωρού για την επόμενη χρονιά. Έπειτα, είχα κάνει πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό και κάτι «χάλασε». Με τον Φρέντυ θα κάναμε εξωσωματική, αλλά αρρώστησε και δεν προλάβαμε. Ήταν μοιραίο.” είχε δηλώσει.

Μαρία Ιωαννίδου: Ο παράδοξος γάμος

Εν μέσω καραντίνας αποφάσισε η Μαρία Ιωαννίδου να κάνει το χατίρι στον επί δέκα χρόνια σύντροφό της και να τον παντρευτεί.Αυτός ο γάμος βέβαια δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος αφού παππάς δεν υπήρχε, οι καλεσμένοι ήταν παρόντες μέσω skype ενώ κουμπάρος ήταν ο σκύλος τους.

Όπως είπε η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν τους δικούς τους όρκους αγάπης, και να κεράσουν τους φίλους τους στέλνοντας φαγητό στα σπίτια τους και κάνοντας ένα πάρτι μέσω διαδικτύου. Βέβαια η Μαρία Ιωαννίδου δεν παρέλειψε και να αστειευτεί με τον εαυτό της λέγοντας πως μετά την καραντίνα θα βγει για να κάνει μπότοξ και να βρει έναν μικρότερο σύντροφο.

Μαρία Ιωαννίδου: Η πραγματική της ηλικία που οδήγηση σε μήνυση στη Google

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι γράφει βιβλίο για τη ζωή της με τον Φρέντι Γερμανό και αποκάλυψε ότι αυτό θα περιέχει φωτογραφίες και της Ναταλίας.

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.Η Μαρία Ιωαννίδου τα βάζει με τη Google για την ηλικία της

Και ακολούθως η Μαρία Ιωαννίδου τα έβαλε με την Google για την ηλικία της. «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια» και πρόσθεσε για τη μήνυση που ετοιμάζει στη google:«Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι «η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο».

Η Μαρία Ιωαννίδου όσο και να μεγαλώσει θα παραμείνει μία γλυκιά φυσιογνωμία. Οι χορευτικές της ικανότητες θα “κοσμούν” για πάντα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και οι έρωτές της θα απασχολήσουν τα μέσα αλλά και κοινό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ