γιώργος-λεμπέσης-δεν-σκουπίζω-δεν-σι-75534

Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν σκουπίζω, δεν σιδερώνω, είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι»

Ανάγνωση: 2'

Ο Γιώργος Λεμπέσης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού. Ανέφερε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ επισήμανε πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, γιατί έχουν αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη

Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη;

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει.

Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο;

Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής.

Δουλειές στο σπίτι κάνεις;

Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό.

Σε ζηλεύει ή ζηλεύεις τη σύζυγό σου;

Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω κι εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Με τους φίλους της, της επιτρέπεις της να βγαίνει;

Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους που δεν τους γνωρίζω, ούτε κι εγώ… Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε.

Τέλος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του είναι ένας άντρας που δεν ασχολείται με τα του σπιτιού. Προτιμά να κάνει άλλες δουλειές και όχι οικιακές.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας: Όμως αυτά τα 8 πράγματα φέρνουν κακή τύχη

46χρονη παντρεμένη μάνα εξομολογείται: «Μου αρέσει ο σύζυγος της κόρης μου, είναι σκέτος πειρασμός, τι να κάνω;»

42χρονη αγόρασε κατεστραμμένο καταφύγιο, το μεταμόρφωσε σε ονειρεμένο σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ