είμαι-μόνη-έρημη-απένταρη-κατάθεση-98499

«Είμαι μόνη, έρημη, απένταρη»: Κατάθεση ψυχής από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, οι δύσκολες ώρες & τα «σκοτάδια»

Ανάγνωση: 1'

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και τον χαρακτήρα της.

Για τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «το αντισυμβατικό, που κρύβω μέσα μου, είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Δεν είμαι όμως ακριβώς μετέωρη. Εκεί που πάω να βρω νόημα, σκοπό και στόχο… κάπως σαν να μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου εαυτός και λέω “όχι, δεν είναι αυτό”. Είναι ίσως τα σκοτάδια μου που με παίρνουν και αρχίζει αυτή η ματαιότητα. Και “δεν ξέρω” και “ποιος ο λόγος”, “δεν βλέπεις τι γίνεται”, “που να πας”. Και με το επόμενο, μπορώ να πω ότι “θα φτάσω στον ουρανό”, “ο κόσμος όλος είναι δικός μου”, “είμαι πολύ δυνατή”, “φέτος είμαι στο θέατρο, σκίζω” και τα λοιπά. Είναι φορές που ξυπνάω όμως και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη».

Η αυστηρότητα με τον εαυτό της

Και συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ «αναρωτιέμαι και γω η ίδια πολλές φορές γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν ισχύει μόνο με τα επαγγελματικά μου, όλη η προσωπικότητα μου είναι έτσι. Για να μη βάλω στο παιχνίδι και το συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας, το οποίο ξέρει ο περίγυρος μου. Σαν να έχω ένα μαμούνι, το οποίο κάθε φορά ελέγχει τα πάντα και συνήθως, όταν ελέγχεις και επικρίνεις τον εαυτό σου, δεν σε βρίσκεις αρκετό, ενώ άλλες φορές αδειάζω από χαρά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ρένος Ρώτας: «Καλύτερα 2 άντρες με παιδί παρά άντρας με γυναίκα»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είχαμε λεφτά, μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει ακόμα και σε σε σουβλατζίδικο»

Εξομολόγηση από Κωνσταντίνα Μιχαήλ για metoo: «Έχω πει κάποια “ναι”, ενώ δεν έπρεπε, έχω σκύψει το κεφάλι…» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ