αποκαλύπτει-η-δήμητρα-λιάνη-χύθηκε-92013

Αποκαλύπτει η Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε “χορός εκατομμυριών ” πάνω στο κορμί μου – Δεν ήμουν σκιά του Ανδρέα»

Ανάγνωση: 3'

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, τους εχθρούς που βοήθησε αλλά και τα λάθη της ζωής της.

Η συνέντευξή της

«Ήταν σταθμός στη ζωή μου και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ. Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο και να φαίνεται, είχε την καρδιά και την νοοτροπία ενός μικρού παιδιού. Δεν τον ζήλευα, θεωρώ ότι η αγάπη μας ήταν του ”περασμένου αιώνα”», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Αναφορικά με το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που έλαβε λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τις επιλογές της, σημείωσε, «δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει πολλές φορές. Ήμουν η προστασία του, το μαξιλάρι του. Έδινα στον Ανδρέα Παπανδρέου ένα κίνητρο ζωής και αυτό ήταν κακό για κάποιους. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν οι επιλογές μου στους ανθρώπους. Άφησα τις «σειρήνες» της κολακείας να μου «χαϊδέψουν» τα αυτιά. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν, άλλα έχω μάθει και να συγχωρώ. Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω κι ένα κεράκι για τους εχθρούς μου».

Συμπλήρωσε δε, «Ο μεγαλύτερος «αγώνας» που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να καταφέρω να παραμείνω ο εαυτός μου. Νίκησα στο να μην γίνω «ψωνάρα». Έμαθα να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω. Οι «εχθροί» μου έπεσαν έξω, γιατί πίστεψαν ότι μπορούσαν να με εξοντώσουν. Είναι λυπηρό ότι έζησα την «αγριότητα» του τύπου και σήμερα υπάρχουν νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις γυμνές φωτογραφίες και τον «πόλεμο» που δέχθηκε: «Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Λιάνη.

«Η ζωή μου σήμερα είναι πολύ ήρεμη και δεν έχω κάποια σχέση. Είναι λογικό μετά από μία πολύ έντονη ζωή, να νιώθεις μοναξιά. Το διαχειρίζομαι. Δεν μου “έκατσε” το να γίνω μητέρα. Από την στιγμή που έφυγε ο Ανδρέας δεν είχε και νόημα μετά», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου τόνισε πως, «μου φαίνεται συμπαθής. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από φθαρμένα πρόσωπα. Θα τον συμβούλευα να μελετήσει την σκηνική παρουσία του Ανδρέα και την εξωτερική του πολιτική».

Για το πολυσυζητημένο… νεύμα δήλωσε: «Το “νεύμα” μου από το αεροπλάνο στον Ανδρέα δεν θύμισε σε τίποτα την βράδια της νίκης του Κασσελάκη».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο όλη μέρα, θα κάνω εμετó»

Ο Αλέξης Κούγιας Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ο λόγος που το έκανε και οι αντιδράσεις.

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είχαμε λεφτά, μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει ακόμα και σε σε σουβλατζίδικο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ