το-twitter-δίκασε-τη-ζέτα-μακρυπούλια-η-αε-70131

Το Twitter “δίκασε” τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η αεροπορική εταιρεία απαντά στη διαμαρτυρία της ηθοποιού επειδή έχασε την πτήση

Ανάγνωση: 4'

Ζέτα Μακρυπούλια: Η γνωστή ηθοποιός είχε χάσει μια πτήση προς Σάμο. Η αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξίδευε ήταν η Sky Express. Οι εταιρείες έχουν αυστηρά πρωτόκολλα και δεν εξαιρείται κανείς. Αυτό το συμβάν έγινε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση της με την για Σάμο.

Ζέτα Μακρυπούλια:Τι έγινε

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, περιγράφει την άσχημη εμπειρία που είχε. Παρότι είχε φτάσει στο αεροδρόμιο στην ώρα της, λίγο πριν το check-in και ενώ δεν υπήρχε ουρά, αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Όταν όμως επέστρεψε, διαπίστωσε ότι οι επιβάτες είχαν ήδη επιβιβαστεί.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της Sky Express

Στελέχη της Sky Express σημειώνουν ότι η Ζέτα Μακρυπούλια καθυστέρησε.

«Kαθημερινά οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση».

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της αεροπορικής SKY express έπειτα απο την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Τι ισχύει με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, όπως αναφέρεται σε ερωταπαντήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με τα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών, ο επιβάτης οφείλει να παρευρίσκεται στον έλεγχο των εισιτηρίων εντός του καθορισμένου χρόνου. Αν ο επιβάτης δεν μπορέσει να επιβιβαστεί, δεν προβλέπονται δικαιώματα για αυτόν. Επιπλέον, η επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών αναφέρει ότι η καθυστερημένη άφιξη στην πύλη αναχώρησης μπορεί να οδηγήσει στο να ύπαρξη αρνητή απάντηση ως προς την επιβίβαση.

Σχετικά με την αναφορά της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, δηλαδή ότι δεν υπήρξε αναγγελία για την αναχώρηση της πτήσης, αναφέρεται επίσης ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας εφαρμόζει την πρακτική του “silent airport”, δηλαδή δεν πραγματοποιεί αναγγελίες για τις άφιξης και αναχωρήσεις των πτήσεων.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας προκάλεσε μεγάλο “ντόρο” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά σχόλια να κρίνουν αρνητικά τη στάση της ηθοποιού, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να την διευκολύνουν αφού η ίδια ήταν ασυνεπής.

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα σχόλια στο Twitter

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πόλεμος» για μισό εκατ. ευρώ – Πώς είναι τα σπίτια στην Πάρο

Μελαχρινή καλλονή η Κική Μακρυπούλια: Κυκλοφόρησε φώτο της μάνας της Ζέτας, πιο ωραία κι από την κόρη της στα νιάτα της

Την παράτησε πριν το γάμο: Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού Ρέμου-Μακρυπούλια, μαθεύτηκε 16 χρόνια μετά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ