σκόρπισε-η-σχέση-με-τον-σύζυγό-μου-με-154077

“Σκόρπισε η σχέση με τον σύζυγό μου μετά το παιδί” Σπάει την σιωπή της η Ευγενία Δημητροπούλου για το γάμο της

Ανάγνωση: 2'

Η Ευγενία Δημητρόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένης» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου και παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη.

Ευγενία Δημητροπούλου: Για την κόρη της

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, την κόρη της Εύα και τη σχέση της με τον σύζυγό της μετά την υιοθεσία του παιδιού τους.

Ένας ισχυρός σεισμός και όλα έχουνε σκορπίσει

«Φοβήθηκα το αν θα είμαι καλή μαμά, προσπαθώ να ζυγιάσω τις ενοχές μου μερικές φορές. Πιστεύω ότι από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανένας τίποτα. Μου άρεσε που δεν έγινα πολύ μικρή μαμά γιατί ένιωσα ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Η μικρή βίωσε τον γάμο πολύ ωραία, ήταν πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα φορούσε ωραία ρούχα» ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Σχετικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της προσθέτει: «Η σχέση με τον σύζυγο, όταν έρχεται ένα παιδί, είναι όπως όταν γίνεται ένας ισχυρός σεισμός και όλα έχουνε σκορπίσει. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι γονιός, κάθε μέρα να προσπαθώ να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που έρχονται μπροστά μου».

«Για μένα δεν έκανε καμία διαφορά αν αυτό το παιδί προϋπήρχε ή αν αυτό το παιδί εγώ το γεννούσα. Συνειδητοποίησα ότι είναι το παιδί μου από την ώρα που είδα τη φωτογραφία της μικρής. Βρίσκεις μια τέτοια δύναμη που λες εγώ αυτό το παιδί θα σκίσω βουνά αλλά θα το φέρω στο σπίτι του. Με νοιάζει πάρα πολύ τι μαμά θα είμαι για το παιδί μου, όχι για τους άλλους» συμπλήρωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Ευγενία Δημητροπούλου με την Εύα και 4 ακόμα διάσημες που έκαναν την υιοθεσία πράξη

Σάλος με αυτά που είπε η Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε παιδιά αφού μπορούμε να υιοθετήσουμε»

Εκείνη 39, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον σύζυγό της & η αποκάλυψη για τον γάμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ