ρε-παιδιά-γιατί-λέμε-μπράβο-στη-ράν-83350

Ρε παιδιά, γιατί λέμε “μπράβο” στη Ράνια Τζίμα επειδή πιάστηκε με τσιγάρο στο χέρι; Κείμενο που σαρώνει

Ανάγνωση: 3'

Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων “εκτέθηκε” σε μια στιγμή που δεν έπρεπε να βγει στον “αέρα”. Ωστόσο, τα σχόλια συμπαράστασης ήταν πολλά.

Τι συνέβη

Η Ράνια Τζίμα είχε μια ανθρώπινη στιγμή. Βαθιά ανθρώπινη στιγμή. Πιάστηκε με ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι, έτοιμη για μια τζούρα νικοτίνης, από τεχνικό λάθος, μιας και η ίδια πίστευε πως η κάμερα έχει σταματήσει να καταγράφει. Συμβαίνουν αυτά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή το βίντεο που νόμιζε η Τζίμα ότι έπαιζε, τελικά έπαιξε και ευχόμαστε να κατάφερε να κατευνάσει αυτό το αίσθημα ανάγκης για νικοτίνη. Το ξέρουμε, το έχουμε νιώσει.

Γενικώς, το αίσθημα της στέρησης νικοτίνης μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Ας μην ξεχνάμε πως το κάπνισμα είναι εθισμός, όχι συνήθεια. Άνθρωποι σταματούν επαγγελματικά meetings για ένα τσιγάρο, δεν θέλουμε να σοκάρουμε κανέναν με την περιγραφή της ωμής καθημερινότητας μιας κάποιας διπλανής αίθουσας. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δε, φαίνεται να χρησιμοποιεί μια συσκευή θέρμανσης καπνού, και εικάζουμε πως στο στούντιο έχει δοθεί άτυπα το «εντάξει» για ένα τέτοιο τσιγαράκι σε εσωτερικό χώρο. Δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου.

Είναι απόλυτα ΟΚ; Όχι. Άλλωστε πλέον απαγορεύεται το κάπνισμα και το άτμισμα σε εσωτερικούς χώρους. Και οι συσκευές θέρμανσης καπνού είναι ανάμεσα σε όσα απαγορεύονται. Έκανε κάποιο ανεπανόρθωτο λάθος; Κάποιο έγκλημα που δεν έχει τύχει να κάνει ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στη ζωή του; Όχι, προς Θεού. Της αξίζουν «μπράβο» και συγχαρητήρια για αυτό το «ξεχαρμάνιασμα» που πήγε εντελώς λάθος, μιας και ούτε τη τζούρα της δεν πρόλαβε να κάνει λόγω καλής αντίληψης και γρήγορων αντανακλαστικών; Σίγουρα όχι. Κι όμως, τα δέχεται.

Σε άλλα νέα, στα social media το «μπλούπερ» του δελτίου ειδήσεων και του υποκατάστατου τσιγάρου της Ράνιας Τζίμα έχει απασχολήσει και τα περισσότερα σχόλια είναι εκστατικά. «Μπράβο» και «καλά έκανε» διαβάζουμε παντού. Η «ταύτιση» μάλλον είναι το ζητούμενο της εποχής που όλοι ψάχνουμε τους εαυτούς μας στους άλλους για ένα πατ πατ στις αδυναμίες μας.

Δείτε σχόλια στο Facebook

Σχόλια στο Twitter

Κλείνοντας, αναμένουμε αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκτακτο: Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια – Καίγεται πυροσβεστικό όχημα με εθελοντές

Καταστροφή στην πτηνοτροφική μονάδα στη Δωδώνη – Νεκρά πάνω από έξι χιλιάδες κοτόπουλα

Τpαγικό τροχαίο δuστύχημα από ανατροπή λεωφορείου -17 έχασαν τη ζωή τους και 34 τραυματίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ