τη-σιχαίνομαι-ξέσπασε-εναντίον-τ-151461

“Τη σιχαίνομαι..” «Ξέσπασε» εναντίον της Κουτσελίνη η Μίνα Αρναούτη: «Έχτιζε προφίλ για μένα όταν ήμουν ανήμπορη»

Ανάγνωση: 2'

«Ξεσπάθωσε» κατά της παρουσιάστριας η συνεπιβάτιδα του τραγικού τροχαίου του Παντελή Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: «Ξεσπάθωσε» κατά της παρουσιάστριας

Η Ζήνα Κουτσελίνη προκάλεσε ατελείωτες αντιδράσεις στο δημόσιο λόγο με τις αναφορές περί… καριέρας που καταστρέφεται για τον Απόστολο Λύτρα, με τη Μίνα Αρναούτη να βρίσκεται ανάμεσα σε όσους της επιτέθηκαν για τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη το 2016 αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε διαχειριστεί η Ζήνα Κουτσελίνη την υπόθεση του δυστυχήματος, αλλά και τα ρεπορτάζ που έκανε για την ίδια, τη στιγμή που έδινε τη δική της μάχη στο νοσοκομείο.

Η αναφορά της Μίνας Αρναούτη εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Μίνα Αρναούτη, της οποίας παρεμπιπτόντως συνήγορος είναι ο Απόστολος Λύτρας, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι κ αυτήν και τον Γουμενίδη».

Στη συνέχεια, οι followers της την ενθάρρυναν να συνεχίσει κι εκείνη έγραψε:

«Και η Ρούλα Κουσκουρή… Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου, θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα…».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή “βόμβα” 8 χρόνια μετά – «Βρέθηκε DNA του Παντελίδη, υπάρχει μάρτυρας»!

«Και ιερόδουλη να…» Αποκαλύψει “Βόμβα” από τη Μίνα Αρναούτη 8 χρόνια μετά το θάνατο του Παντελίδη

«Δε θα άφηνες κανέναν να με πειράξει…» – ”Γροθιά” στο στομάχι η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ