πουθενά-δεν-είναι-σαν-το-σπίτι-της-μαμ-152979

«Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι της μαμάς»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νοσταλγεί τη μητέρα του στις πρώτες διακοπές με τη Δήμητρα και την κόρη τους

Ανάγνωση: 2'

Από τότε που η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απώλεια της μητέρας του Ντάνου. Η σύζυγός του του στάθηκε πάρα πολύ.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λοιπόν, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με το μωρό του στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής του νικητή του Survivor 2017 και πλέον ηθοποιού. Έμεινε λοιπόν, στο σπίτι της αείμνηστης μητέρας του και η συγκίνηση που ένιωσε ήταν μεγάλη.

Η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το σπίτι της μητέρας του

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού, τον οποίο απόλαυσαν οικογενειακά και για πρώτη φορά καλοκαίρι χωρίς την μητέρα του.

«Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι της μαμάς», έγραψε πάνω στην φωτογραφία…

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει σε συνέντευξη του: «Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23 που ξεκίνησε να νοσηλεύεται ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος.

Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο για αυτό το επισπεύσαμε. Ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου που είναι μάνα…Όταν είχα χάσει τον πατέρα του ήταν μόνη η μάνα μου. Πολύ παλιά σε μια συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο μου είχε πει ότι όταν χάσει την μάνα, από τη μάνα ορφανεύεις» .

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δήμητρα Βαμβακούση και Ντανος: “Χαρές ξανά ” Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα 4 μήνες μετά το πρώτο τους παιδί

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα 4 μήνες μετά το πρώτο τους παιδί: Χαρές ξανά για Ντάνο και Δήμητρα Βαμβακούση

“Το μωρό μας είναι..” «Σόκαρε» το πλατό η Δήμητρα Βαμβακούση – «Ξεσκεπάστηκε» μπροστά στον Γιώργο Αγγελόπουλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ