πήγε-σε-εστιατόριο-ντυμένη-έτσι-και-155847

Πήγε σε εστιατόριο ντυμένη έτσι και… χώριζαν ζευγάρια: Όλη Σάμος παραμιλά με την Ελληνίδα θεά, Δήμητρα Ματσούκα

Ανάγνωση: 3'

Ρομαντικό δείπνο στη Σάμο είχε η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Δήμητρα Ματσούκα: Όλη Σάμος παραμιλά με την Ελληνίδα θεά

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στη Σάμο και μια φωτογραφία τους ανέβηκε στην επίσημη σελίδα στο Facebook ενός διάσημου εστιατορίου στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε μοβ απόχρωση με τιράντες και κομψό σχέδιο. Το σύνολο αυτό το συνδύασε με nude σανδάλια και τσάντα.

Εντυπωσίασε και στο Θέατρο Άλσος, η Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε την πρεμιέρα της την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος και ο Πέτρος Κόκκαλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Σε δηλώσεις της, η Δήμητρα Μαρτσούκα ανέφερε για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Πάντα είναι εδώ ο σύζυγός μου. Για αυτό τον παντρεύτηκα, για να είναι εδώ. Δεν τον κοιτάω όταν είμαι στη σκηνή, αποφεύγω να κοιτάζω πρόσωπα που μπορεί να μου είναι οικεία. Ειδικά στις αρχές μιας παράστασης. Μου δίνει δύναμη η γνώση του ότι είναι εδώ. Δεν θα προλάβω να κάνω διακοπές αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και ο τρόπος που ζω όσα χρόνια εργάζομαι ως ηθοποιός»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δήμητρα Ματασούκα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πέρασμα του χρόνου αλλά και την ευκαιρία που έχασε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

«Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω» δήλωσε η ηθοποιός

«Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνιση μου» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

«Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη. Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω ναι σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω» σημείωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: «Μέχρι στιγμής είμαι ok με την εμφάνισή μου. Θα ήθελα να μην είμαι μία από τις γυναίκες που δεν είναι συμβιβασμένες με τον χρόνο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαθεύτηκε η πραγματική ηλικία της: Ακομπλεξάριστη Δήμητρα Ματσούκα, απίστευτο πόσο χρονών είναι –«Δε το κρύβω»

Έχουν φυσική ομορφιά: H Δήμητρα Ματσούκα μαζί με την μnτέρα της εντuπωσıάζουν

Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Δήμητρα Ματσούκα στα 50 της: Στο πλευρό της ο Πέτρος Κόκκαλης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ