πιάτο-όλος-ο-σαρωνικός-το-πετρόχτιστο-83193

Πιάτο όλος ο Σαρωνικός: Το πετρόχτιστο σπίτι του Καπουτζίδη στη Αίγινα με τον κήπο βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής

Ανάγνωση: 3'

Ένα εξοχικό σπίτι είναι πάντα χρήσιμο! Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει το δικό του εξοχικό στην Αίγινα και το απολαμβάνει. Έχει μοναδική θέα.

Το εξοχικό του ηθοποιού

Η Αίγινα, λοιπόν, είναι ένα νησί μόλις μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, που όμως σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι κάπου πολύ μακριά, αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης. Και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μία πολύ καλή και στοχευμένη επένδυση. Εάν προκύψει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, απλά πετάγεται στην πρωτεύουσα, μπαμ μπαμ. Όλο τον υπόλοιπο καιρό, βρίσκεται σταθερά εκεί. Εδώ που τα λέμε, με τέτοια θέα κι εγώ εκεί θα βρισκόμουν.

Ο  Σαρωνικός «στο πιάτο»

Όπως καταλαβαίνεις από τις παρακάτω φωτογραφίες, λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης μένει στον απόλυτο, επίγειο παράδεισο, του οποίου το πετρόχτιστο και ευρύχωρο μπαλκόνι, διακοσμημένο σε navy style, δίνει την εντύπωση πως γίνεται ένα με τη θάλασσα. Φυσικά, οι αγαπημένες του γάτες είναι παρούσες σε όλες του τις φωτογραφίες.

Οι αμέτρητες αναρτήσεις του Γιώργου Καπουτζίδη στο υπέροχο μπαλκόνι του σπιτιού του δεν μαρτυρούν μόνο τον ενθουσιασμό του, αλλά και τις ατελείωτες ώρες που περνάει εκεί. Ακόμα κι αν είχαμε εικόνα για το εσωτερικό του σπιτιού, νομίζω πως πάλι θα επέλεγα αυτό το μπαλκόνι.

Φυσικά, η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου δεν θα μπορούσε να μην έχει κάποιο στοιχείο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Τα μαξιλάρια του γωνιακού καναπέ, καθώς και τα διακοσμητικά που έχουν τοποθετηθεί πάνω στο τραπεζάκι είναι στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και, φυσικά, είναι όλα τους υπέροχα.

Σε ακόμα μία φωτογραφία, η θέα της νησιώτικης βεράντας κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Πόσο θα θέλαμε να ήμασταν εκεί αυτή τη στιγμή.

Ένας κήπος πορτραίτο της ελληνικής ομορφιάς

Εκτός από τη βεράντα, το σπίτι διαθέτει και κήπο, τον οποίο ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει επενδύσει με γρασίδι, δέντρα ελιάς και ξαπλώστρες για τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας (πάντα με αντηλιακό). Με λίγα λόγια, έχει δημιουργήσει ένα πορτραίτο της ελληνικής ομορφιάς, το οποίο απολαμβάνει live. Αυτή είναι ζωή.

Κλείνοντας, το σπίτι του είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να περνάει όμορφα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ζήσει έτσι όπως θέλει»

Τη λάτρεψαν όλοι, την «έκοψε» ο ΑΝΤ1: Η σειρά που επιστρέφει αναπάντεχα τη νέα σεζόν 2024 – 2025

“Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη. Δεν το γνώριζε, δεν βρήκα το κουράγιο να του το πω”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ