περήφανη-για-την-καταγωγή-η-όλγα-πηλιά-154040

Περήφανη για την καταγωγή η Όλγα Πηλιάκη δεν είναι από την Ελλάδα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Ανάγνωση: 3'

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη έχει γίνει γνωστή πριν τη συμμετοχή της στο Survivor, εφόσον ήταν -ίσως- η μόνη που υποστήριζε ανοιχτά τον άνδρα της στο Survivor 1.

Η καταγωγή της Όλγας Πηλιάκη

Σήμερα είναι 35 ετών! Η Όλγα , μία νεαρή γυναίκα και κυρίως χαμηλών τόνων δεν θυμίζει σε τίποτα -προς το παρόν- τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συζύγου της.

Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google και στα στοιχεία της εθνικής όμαδος, όπου συμμετείχε μας έκανε να μάθουμε την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που βέβαια δεν αρνήθηκε ποτέ η ίδια.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στοιχεία, στα οποία αναγράφεται το βιογραφικό πολλών αθλητών και έχει αναρτηθεί από το 2008, το πραγματικό όνομα της Όλγας Πηλιάκη είναι Όλγα-Αφροδίτη Πιλάκι με καταγωγή από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι εμφανή στη σελίδα της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών αγώνων ήδη από το 2008 και δεν αποτελούν τωρινό εύρημα, ούτε πρωτοφανής αποκάλυψη.

Τονίζεται πως η Όλγα Πηλιάκη ουδέποτε απέκρυψε τα στοιχεία της.

Ολ. Πηλιάκη: «Όσο ήμουν στο αεροπλάνο ανυπομονούσα και σκεφτόμουν πότε θα πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου»

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Γεια σου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Survivor» και για την αντίδραση των παιδιών της όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ σχολίασε και τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρησή της.

Ολ. Πηλιάκη: «Η Ασημίνα είναι πιο νέα και μπορεί να πέφτει πιο εύκολα σε παραπτώματα»

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Γεια σου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Survivor», ενώ επίσης, σχολίασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας πως λόγω του νεαρού της ηλικίας της πέφτει πιο εύκολα σε παραπτώματα.

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλούν για την οικογένεια τους

Η δική μας Φαίη, μας κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα κάνουμε «Fay’s time» και γινόμαστε όλοι μια παρέα! Στο πλευρό της βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και ο Άγγελος Βουράκης. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, αποκλειστικές ειδήσεις και νέες στήλες που καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Καθημερινά κοντά τους ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις υπέροχες συνταγές του!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Δεν το γνώριζα,το έμαθα από την τηλεόραση”: “Σπαράζει” ο Χανταμπάκης με το θέμα υγείας της συζύγου του

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Χανταμπάκης: Δύσκολες ώρες για τη Πηλιάκη στο Survivor- “Σας ευχαριστώ όλους”

Δεν το γνώριζε κανείς: Περήφανη για την καταγωγή η Όλγα Πηλιάκη δεν είναι από την Ελλάδα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ