παντρεύτηκαν-το-2014-στη-βενετία-αυτή-είν-130415

Παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία! Αυτή είναι η ηθοποιός και κούκλα σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Ανάγνωση: 2'

ΟΒασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Τον Ιούνιο του 2014 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στη Βενετία, παρουσία λίγων συγγενών και καλών φίλων.

Δείτε παρακάτω την ηθοποιό και κούκλα σύζυγό του.

Ο λόγος για την Λίνα Πρίντζου, με την οποία ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν καταφέρει να προστατέψουν καλά την ιδιωτική τους ζωή.

Η Λίνα Πρίντζου για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

”Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στη Βενετία. Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, τα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι”, έχει αναφέρει η επίσης ηθοποιός στο παρελθόν για τον σύζυγό της.

Η συγκινητική της εξομολόγηση

”Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντίπερα όχθη. Και σαν το πέρασα, άλλαξε η ζωή μου όλη! Και από τότε ζω με ορμή, χωρίς ΦΟΒΟΥΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα. Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και ΠΕΤΑ!”, είχε γράψει η ίδια σε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ψυχοκόρες: «Έχω πεθάνει στο κλάμα» – Σπαραγμός στο X/Twitter με το τέλος των τεσσάρων αδερφών

Άντα Λιβιτσάνου: “Δεν είναι απαραίτητο για όλους η μητρότητα, σε εμάς δε συνέβη, έχουμε γάτες, σώζουμε ζώα”

Θα ζήλευε και ο Ωνάσης με την αξία του: Το “μικρό” γιοτ του Γιώργου Πρίντεζη των 18εκ. που οργώνει τα νησιά κάθε καλοκαίρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ