παιδιά-δεν-έχω-κάνει-πλαστικές-πήρ-153108

“ Παιδιά Δεν έχω κάνει πλαστικές”: Πήρε θέση η Καλομοίρα μετά το κράξιμο, τους έβαλε στη θέση τους

Ανάγνωση: 2'

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη 7/3 και μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι”.

Πήρε θέση η Καλομοίρα

Η τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, για το εάν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision αλλά και για το ότι την κατηγορούν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

“Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι ο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο”.

Για το εάν θα επέστρεφε στη Eurovision:

“Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision κι σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;”

Για τις πλαστικές επεμβάσεις που της καταλογίζουν

“Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω”

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο: Το σπίτι που μένει η Καλομοίρα με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική είναι ο ορισμός της χλιδής

Η Καλομοίρα καλεσμένη σε γάμο με παραμυθένιο φόρεμα: Μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά

“Δεν ντρέπομαι να το πω;” Η Καλομοίρα μας αποκάλυψε το μοναδικό σημείο στο σώμα της που έχει κάνει επέμβαση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ