ο-δικός-του-παράδεισος-το-υπέροχο-ξενο-155380

Ο δικός του Παράδεισος: Το υπέροχο ξενοδοχείο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

Ανάγνωση: 2'

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθηλωτικό Maestro, την υπερπαραγωγή που δημιούργησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παίζουν οι ονειρικοί Παξοί.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το υπέροχο ξενοδοχείο του

Τα καταγάλανα νερά και τα ειδυλλιακά τοπία έχουν μαγέψει Έλληνες και ξένους τηλεθεατές μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν επέλεξε όμως τυχαία τους Παξούς για την τοποθεσία, όπου ξετυλίγεται η ιστορία του. Έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με το μέρος, καθώς εκεί βρίσκεται το πατρικό της μητέρας του. Είναι το μέρος όπου παραθερίζει από μικρό παιδί και φροντίζει να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα, η μητέρα του, Βίλλυ Μαλάμη διατηρεί ένα μικρό ξενοδοχείο στο νησί.

Το πατρικό τους βρίσκεται στο νησί του Ιονίου από το 1780. Τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε και λειτουργεί παράλληλα και ως ξενώνας.

Οι «Bay View Villas», που πήραν το όνομά τους από τη φαντασμαγορική θέα που έχουν στο λιμάνι, διατηρούν την αισθητική μιας άλλης εποχής, απόλυτα συνυφασμένη με τη ματιά του Παπακαλιάτη και της μητέρας του Βίλλυς Μαλάμη.

«Πούλησα την εταιρεία που είχα στην Αθήνα ως αντιπρόσωπος υφασμάτων, έβγαλα άδεια λειτουργίας καταλυμάτων στο νησί το 1995 και ποτέ δεν το μετάνιωσα», έχει δηλώσει η τελευταία.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι διακοσμημένο παραδοσιακά ενώ έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές για να ικανοποιεί τον επισκέπτη.

Η τελευταία διαχειρίζεται τις κατοικίες και περνάει εκεί έξι μήνες τον χρόνο μαζί με τη νησιώτισσα γιαγιά Μίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινότητα, κάτι που φάνηκε στα γυρίσματα του Maestro.

«Οι άνθρωποι εκεί μας βοήθησαν σημαντικά», δηλώνει πολύ συχνά και ευχαριστεί τους κατοίκους των Παξών για την αποφασιστική συμβολή τους όταν έγιναν τα γυρίσματα, με μοναδικό παράπονο από τον καιρό που δεν τους έκανε πάντα το χατίρι…

Οι Παξοί από ψηλά

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Εντυπωσιακή και λαμπερή η Βαλέρια” Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη 24 χρόνια μετά

Με τέτοιο σπίτι πώς να μην έχει έμπνευση: Αυτό είναι το εξοχικό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

«Ετοιμαστείτε ερχόμαστε»: Η οικογένεια του Maestro σε μια φωτογραφία πριν την πρεμιέρα της 2η σεζόν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ