μένω-εγώ-με-το-παιδί-χώρισε-οριστι-150064

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

Ανάγνωση: 2'

Αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ τώρα μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, αποκάλυψε πως πλέον μένει μόνη με το παιδί της καθώς με τον πρώην σύζυγό της μένουν σε διαφορετικά σπίτια, έχοντας εξηγήσει στο γιο τους πως αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν να τον αγαπάνε.

Αυτή η τραγουδίστρια χώρισε οριστικά

«Στην τηλεόραση προέκυψε πρώτα το Booth και μετά το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Μπορεί να μην νιώθω απόλυτα έτοιμη ή απόλυτα σίγουρη να κάνω κάτι αλλά, όταν νιώσω ότι πρέπει να το κάνω και με οδηγεί κάτι προς αυτό, θέλω να δω που θα με βγάλει αυτό το ρυάκι. Ξαναήρθε σαν πρόταση τώρα, πρόσφατα, το Booth αλλά κάποια άλλη πρόταση δεν ήρθε, όχι. Δεν θέλω να χάνω χρόνο από το το μεγάλωμα του γιου μου» αποκάλυψε η Κρυσταλλία αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για το διαζύγιο από τον σύζυγό της : «Έχουμε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο μου και μένω εγώ με το παιδί. Σίγουρα αυτό με δυσκολεύει γιατί είναι μια νέα συνθήκη, έχω αρχίσει όμως και βρίσκω τις ισορροπίες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος οπότε πρέπει να διαχειριστείς και τα συναισθήματα σου, έτσι το βίωσα ξεκάθαρα.

Γιατί και γω στην αρχή δεν είχα βιώσει ποτέ έναν δυνατό χωρισμό στη ζωή μου οπότε σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιο απλό, αλλά δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο 10 χρόνια. Παρόλο που μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση, αυτό δεν αποβάλλει τη δυσκολία της κατάστασης και ειδικά όταν έχεις ένα παιδί. Που και αυτό ρωτάει, «μαμά γιατί;» αλλά νομίζω ότι το ισορροπήσαμε μεταξύ μας».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Τραγωδία: Ξέχασε τη 2χρονη στο κάθισμα του αυτοκινήτου για πάνω από 3 ώρες – Δεν άντεξε στους 42ο Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ