μέχρι-να-μας-χωρίσει-ο-θάνατος-η-επέτ-152791

«Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»: Η επέτειος γάμου Άδωνι Γεωργιάδη – Ευγενία Μανωλίδου και το ταξίδι αναψυχής στο Λουξεμβούργο

Ανάγνωση: 1'

Επέτειο γάμου έχουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου. Ο υπουργός και η μαέστρος γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Η Ευγενία Μανωλίδου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην πόλη του Λουξεμβούργου. «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, αγάπη μου» γράφει στα γαλλικά σε μια κοινή τους πόζα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2009 στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο Club Medusa, με 200 καλεσμένους.

Σήμερα το ζευγάρι έχει δύο γιούς, τον Περσέα και τον Αλκαίο Γεωργιάδη.

Τα τελευταία 7 χρόνια, η Ευγενία Μανωλίδου είναι διευθύντρια της «Ελληνικής Αγωγής» ενός βραβευμένου κέντρου εκμάθησης και προώθησης της αρχαιοελληνικής γλώσσας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει. Είναι αδύνατον τα παιδιά να προχωρήσουν σε μία βάση, εάν και οι δύο γονείς είναι στο προσκήνιο.

Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική. Δεν είναι για εμένα. Όταν γνώρισα τον Άδωνι δεν ήταν στην πολιτική. Η Ελληνική Αγωγή μας έφερε κοντά», συμπλήρωσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Παρέα με το γιο του ψήφισε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς»

Όλοι πρόσεξαν ένα πράγμα: Η Ευγενία Μανωλίδου πήγε στο Θησείο σαν γαλαζοαίματη και έγινε θέαμα

Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ από την κορυφή μέχρι τα νύχια: Η Ευγενία Μανωλίδου βγήκε στο κέντρο της Αθήνας σαν γαλαζοαίματη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ