με-την-ελληνική-σημαία-να-κυματίζει-τε-156029

Με την ελληνική σημαία να κυματίζει, τεράστιο σαν παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι που μένει μόνος ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

Ανάγνωση: 6'

Ο Νότης Σφακιανάκης κατοικεί σε μία βίλα, στα νότια προάστια, απομονωμένος, μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του και καθώς τα παιδιά του,

Νότης Σφακιανάκης: Αυτό είναι το σπίτι που μένει

Ο Νότης Σφακιανάκης κατοικεί σε μία βίλα, στα νότια προάστια, απομονωμένος, μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του και καθώς τα παιδιά του, Απόλλωνας και Αφροδίτη, είναι πλέον 28 ετών και έχουν ανοίξει τα φτερά τους.

Μόνος στην πολυτελή κατοικία του ο Νότης Σφακιανάκης

Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

Ανήκει στους στιχουργούς με πλούσιο δημιουργικό έργο, αφού έχει υπογράψει πολλές επιτυχημένες συνθέσεις. Ωστόσο, η εν λόγω καλλιτέχνης έχει επιπλέον το προνόμιο να έχει συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς και να διατηρεί επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της περιόδου που ο διακεκριμένος τραγουδιστής παρέμεινε εκτός δημοσίας εμφάνισης!

Η Σοφία Αργυροπούλου, που έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2003, συνεργαζόμενη μάλιστα με δύο από τα πιο αξιόλογα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τη Χαρούλα Αλεξίου και τον Αντώνη Βαρδή για το τραγούδι «Απόψε θέλω να πιω», παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» αποκαλύπτοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης, με τον οποίο το 2007 είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι «Μόνο για σένα», το οποίο συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Μνήμες», ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στο χώρο της καλλιτεχνικής δράσης!

Η Σοφία Αργυροπούλου, αποκαλύπτει επίσης ότι επί του παρόντος δημιουργεί νέα τραγούδια, εκ των οποίων ένα αναδεικνύει κοινωνικά θέματα. Το εν λόγω τραγούδι θα το ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης. Μέσα από αυτό, ο καλλιτέχνης αντλεί εμπειρίες από τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία παρέμεινε “εξαφανισμένος” από την καλλιτεχνική σκηνή λόγω προσωπικών λόγων. Αυτή η απομάκρυνση οφείλεται σε βαθιά προσωπικά τραύματα, όπως ο χαμός πολλών αγαπημένων του, όπως του στενού συνεργάτη του Σήφη Δαμανάκη το 2021, και του μέντορά του Γιώργου Κασσάμπαλη λίγο πριν από αυτό, ενώ το 2004 αντιμετώπισε τον θάνατο του αδελφού του Γιώργου, γεγονός που παραμένει βαθιά ριζωμένο στην καρδιά του.

– Σε τι φάση της ζωής σας σάς πετυχαίνουμε καλλιτεχνικά;

Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση, καθώς είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω μαζί με τους συνεργάτες μου τραγούδια για διάφορους καλλιτέχνες. Μέσα σε όλα αυτά έγραψα το πρώτο μου πολιτικό τραγούδι για λογαριασμό των «Πατριωτών», με τους οποίους κατεβαίνω και υποψήφια στις ευρωεκλογές.

– Το 2007 είχατε γράψει για τον Νότη Σφακιανάκη το τραγούδι «Μόνο για σένα», με τον δίσκο να γίνεται πλατινένιος. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Αυτή η συνεργασία μου ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου, διότι τον Νότη τον θαύμαζα και τον αγαπούσα από μικρή! Ηταν όνειρό μου να συνεργαστώ μαζί του.

– Εχετε επικοινωνία μαζί του, θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Με τον Νότη υπάρχει επικοινωνία! Ανέκαθεν υπήρχε! Σαφέστατα και θα συνεργαζόμουν πάλι και ήδη του γράφω τραγούδια για όποτε αποφασίσει να επιστρέψει. Αυτό το διάστημα περνάει δύσκολα λόγω της απώλειας αγαπημένων του προσώπων, αλλά είναι καλά στην υγεία του και πιστεύω ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας. Δεν νομίζω ότι ένας καλλιτέχνης όπως είναι ο Νότης Σφακιανάκης δεν σκέφτεται την καλλιτεχνική του επιστροφή.

– Τα τραγούδια που γράφετε για τον Νότη σε τι αναφέρονται;

Τα τραγούδια είναι λαϊκά! Το ένα είναι λίγο ιδιαίτερο, καθώς αναφέρεται σε κοινωνικά ζητήματα, σαν αυτά που έχει συνηθίσει να ερμηνεύει ο Νότης και να έχει απήχηση. Ως δημιουργός, όλα μου τα τραγούδια είναι μέσα από βιώματα, οπότε μέσα από αυτό το τραγούδι ο καλλιτέχνης θα εκφράσει όλα αυτά που πέρασε τον τελευταίο καιρό.

– Είστε υποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Πώς πήρατε αυτήν την απόφαση;

Είχα χρόνια προτάσεις από διάφορα κόμματα, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε. Οι «Πατριώτες» είναι ένα κόμμα που πρεσβεύει τα ιδανικά μου και λέει αλήθειες, οπότε και αποφάσισα να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές.

– Οπως αποκαλύψαμε μέσα από την «Εspresso», είχε δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και ο Νότης Σφακιανάκης με τον ΛΑΟΣ. Πώς θα κρίνατε την υποψηφιότητά του;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κρίνει τις επιλογές των άλλων, προφανώς και δεν θα άλλαζε κάτι στις σχέσεις μας, εάν ήταν υποψήφιος.

Το αξέχαστο “χουνέρι” που έκανε στο μαγαζί του ο Νότης Σφακιανάκης στην Ελένη Μενεγάκη: «Τέτοια ντροπή, πρώτη φορά»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό από την περίοδο που ήταν στον “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1 και είχε πάει με την ομάδα της εκπομπής στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης.

Η παρατήρηση του Νότη Σφακιανάκη στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «έχουμε ζήσει όλοι Νότη Σφακιανάκη στο μαγαζί του. Εγώ θυμάμαι και το ξεκίνημά του. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια, είμαστε σε ένα μαγαζί με τον “Πρωινό καφέ” τώρα εμείς χαρούμενοι μικρά παιδιά… Μας είχαν δώσει τραπέζι, γιατί ήμασταν από την εκπομπή, μιλάγαμε, γελάγαμε…εεε ρε και σταματάει το πρόγραμμα ο Νότης… και λέει “τι θα γίνει θα ησυχάσετε εσείς μπροστά;”. Εμείς ντροπή, οι άλλοι λέγανε “ε ρε και να μας βάλουν τώρα να πληρώσουμε το τραπέζι, με αυτά που κάνατε, τσιμουδιά όλοι, προσευχή».

Η Ελένη Μενεγάκη ένιωσε ντροπή μ’ αυτό που της είπε ο Νότης Σφακιανάκης

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Επιστρέφει ο βασιλιάς Νότης: Διέρρευσε καταλάθος το νέο του τραγούδι, έτσι θα κάνει come back ο Σφακιανάκης

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

Χρεıάστηκε 26 ολόκληρα χρόνıα αλλά βγήκε αληθıνός: Οι προφητıκές δnλώσεις του Νότη Σφακιανάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ