κούκλα-με-τζίντζερ-μαλλιά-η-σύντροφος-122171

Κούκλα με τζίντζερ μαλλιά η σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονιάδη: Την ερωτεύτηκε όταν του έφτιαξε καφέ σ’ ένα… γήπεδο.

Ανάγνωση: 1'

O γνωστός παρουσιαστής τουΤροχού της Τύχης, Πέτρος Πολυχρονίδης, έχει μια σχέση εδώ και οχτώ χρόνια, με την Katrin Ladose. Προσπαθεί, βέβαια να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η σύντροφος του Katrin Ladose

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και προτιμούν όταν βγαίνουν μαζί να μην επισκέπτονται πολυσύχναστα μέρη, που δεν υπάρχουν paparazzi, για να ζουν ελεύθεροι την κάθε τους κοινή στιγμή.

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύντροφό του. Ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης στο Star είναι ερωτευμένος τα τελευταία πέντε χρόνια με την Katrin Ladose, την “Κλαουντιάνα”, όπως τη φωνάζει εκείνος χαϊδευτικά, με την οποία γνωρίστηκε όταν του έφτιαξε καφέ σ’ ένα… γήπεδο.

H σπάνια εμφάνιση του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Κatrin Ladose

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η σύντροφός του Katrin Ladose έκαναν μια εξαίρεση, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Χριστίνας Κολέτσα και του Χρήστου Ζώτου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής του Asia Express μαζί με τους παίκτες διασκέδασαν μέχρι το πρωί, στηρίζοντας παράλληλα τους δυο συμπαίκτες τους με τους οποίους ήρθαν αρκετά κοντά μέσα από τις κοινές εμπειρίες που έζησαν στην Ασία.

Φωτογραφίες

Μακάρι να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να ζουν τον έρωτά τους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πέτρος Πολυχρονίδης – Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του

Τρισευτυχισμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Μαθεύτηκε νωρίς το πρωί και ουρλιάζει από χαρά

Ο πιο δύσκολος γρίφος ever στον «Τροχό της Τύχης» έπεσε πάνω στην Βασιλική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ