κάτια-δανδουλάκη-από-την-φύση-και-από-154868

Κάτια Δανδουλάκη: «Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν»

Ανάγνωση: 1'

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού» ομολογεί η Κάτια Δανδουλάκη.

Κάτια Δανδουλάκη: Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες

Με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Δευτέρα στην “Ελένη” του Μεγάλου Καναλιού όπου και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη και επιτυχημένη καλλιτεχνική της διαδρομή.

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές. Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου θα του έλεγα ότι παρα μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει» δήλωσε αρχικά η αγαπημένη πρωταγωνίστρια.

«Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητα μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια» επισήμανε, εν συνεχεία, η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του MEGA.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κάτια Δανδουλάκη: «Μένω στο νοίκι, δεν έχω περιουσία. Πρέπει να δουλεύω για το σπίτι μου, δεν ζω σε παλάτια»

Διέρρευσε μετά από 46 χρόνια: Η Κάτια Δανδουλάκη με μπικίνι- Συγκλονίστηκαν όλοι με το καλλίγραμμο σώμα της

“Λυγίζει” η Κάτια Δανδουλάκη: «Μένω στο νοίκι, δεν έχω περιουσία. Πρέπει να δουλεύω για το σπίτι μου, δεν ζω σε παλάτια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ