κάτι-ξέχασε-να-φορέσει-σούσουρο-με-τη-152612

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Ανάγνωση: 4'

Η Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη) επέστρεψε στο νησί των ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να κάνει βόλτα με φίλους στα Ματογιάννια.

Ανανεωμένη, ευδιάθετη «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει το επίθετό της και αντί να ονομάζεται Πατούλη, επέλεξε να έχει το επώνυμο του πατέρα της, Σταυράκη.

“Το λέω πρώτη φορά” Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρίνα Σταυράκη άλλαξε το επίθετο του Πατούλη

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε πρόσφατα η Μαρίνα Σταυράκη, μιλώντας για την απόφασή της να αφήσει πίσω το επώνυμο «Πατούλη» και να κρατήσει μόνο το πατρικό της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη, η φιλόλογος και πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν εκεί

Αποκαλύπτει αν τη φλερτάρουν μετά το διαζύγιο

«Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική μου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμο μου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω μου και ό,τι με βάραινε, ό,τι με απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Όσον αφορά τα συναισθήματά της μετά από αυτή τη νέα αρχή, η Μαρίνα Σταυράκη δηλώνει πως δεν νιώθει στεναχώρια. «Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική μου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω μου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Σταυράκη για τη νέα ζωή μετά το διαζύγιο

Μιλώντας για τα φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη τόνισε πως: «Από όσα μου έχουν πει κατά καιρούς, μάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να με πλησιάσει κανείς. μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να με γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως».

Η Μαρίνα Σταυράκη τοποθετήθηκε επίσης και για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά μας για να νιώσει όμορφη, ας μην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική μας ομορφιά και ευεξία»

Σε μία βόλτα της στην Αθήνα απαθανάτισε ο φακός τη Μαρίνα Σταυράκη. Η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων βρέθηκε στο κέντρο της πόλης με καλοκαιρινό στυλ!

Για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σταυράκη επέλεξε ένα floral καλοκαιρινό φόρεμα. Το συνδύασε με αστραφτερά mules και υπερμεγέθη neon κίτρινη τσάντα Chanel.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες η Μαρίνα Σταυράκη ανέφερε πως άλλαξε το επίθετό της και αντί να ονομάζεται Πατούλη, επέλεξε να έχει το επίθετο του πατέρα της.

Η Μαρίνα Σταυράκη είχε αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Δε με στενοχωρεί αυτό. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει και προχωράω μπροστά. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη ή απλώς Μαρίνα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ