ημέρα-γιορτής-για-την-πολεμική-αεροπο-96649

Ημέρα γιορτής για την Πολεμική Αεροπορία: «Σας είμαστε ευγνώμονες» – Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανάγνωση: 1'

Η σημερινή μέρα (8/11) είναι επίσημη γιορτή για την Πολεμική Αεροπορία. Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός μας, έκανε μια ανάρτηση για την ημέρα.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Η εορτή του Αρχαγγέλου (8 Νοεμβρίου) καθιερώθηκε η επίσημη αεροπορική εορτή, η οποία θα εορτάζεται με λαμπρότητα σε όλες τις Μονάδες της ΠΑ, με τον πρωθυπουργό να στέλνει σήμερα το δικό του μήνυμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη σημερινή ημέρα εορτής της ΠΑ, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας «που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα».

Ο πρωθυπουργός, που συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα σύντομο βίντεο από τη δραστηριότητα της ΠΑ, ανέφερε: «Ημέρα υπερηφάνειας, ημέρα τιμής, ημέρα συγκίνησης για τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Για όλους εκείνους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα. Σας είμαστε ευγνώμονες».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης Έκτακτη ενίσχυση: Αύξηση στους μισθούς – «Ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει και φθάνει στα ύψη»

Θεσσαλονίκη EuroPride 2024: Ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη παρέλαση – Λαοθάλασσα κόσμου Χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και μη

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ