η-τεράστια-περιουσία-του-σάκη-ρουβά-σπ-151168

Η Τεράστια περιουσία του Σάκη Ρουβά: Σπίτια, χρήματα και τεράστιες επιχειρήσεις – Τι παίρνουν η Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά του

Ανάγνωση: 2'

Ο Σάκης Ρουβάς εδώ και δεκαετίες είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες ενώ και στα νυχτερινά κέντρα τα οποία εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο. Ενώ από το 2016 και μέχρι σήμερα τον απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες ως κριτή στον επιτυχημένο διαγωνισμό τραγουδιού The Voice.

Σάκης Ρουβάς: Το πήρε απόφαση ο τραγουδιστής, έτσι μοιράζει την περιουσία του

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά ενώ αρκετά συχνά μοιράζονται μαζί μας και στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή μέσω social media.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει πιστωθεί την 30 και πλέον ετών παρουσία του στον καλλιτεχνικό κόσμο και είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους καλλιτέχνες. Έτσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία περιουσία από ακίνητα και επενδύσεις. Ο ίδιος, ωστόσο λόγω των συνθηκών και των δυσκολιών της εποχής που ζούμε, θέλει να είναι σίγουρος πως τα παιδιά του θα είναι εξασφαλισμένα μελλοντικά.

Έτσι μοιράζει την περιουσία του ο Ρουβάς

Έτσι όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία που έχει «χτίσει» μέσα στα χρόνια στα τέσσερα παιδιά του. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά, που είναι πραγματικά υπέροχη, μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Σπίτια, χρήματα, επιχειρήσεις

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Άγγελέ μου” Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για Ρουβά και Ζυγούλη μετά από 4 παιδιά και όλοι τους εύχονται

«Ερωτευμένος γάτος ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής» – Το viral βίντεο του Σάκη Ρουβά

“Στο 5ο ολοκληρώνεται η ευτυχία”: Στιγμές ευτυχίας για Ζυγούλη – Ρουβά, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ