η-συνάντηση-μετά-από-30-χρόνια-που-προκά-111338

Η συνάντηση μετά από 30 χρόνια που προκάλεσε συγκίνηση στην Καίτη Γκρέυ: «Μόλις την είδε άρχισε να κλαίει»

Ανάγνωση: 1'

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ έχει «γράψει» τη δική της ιστορία στην ελληνική μουσική, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τη δεκαετία του ΄60, υπήρξε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες.

Η σπάνια εμφάνιση της Καίτης Γκρέυ

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Νίκος Νικόλιζας, είναι καλά στην υγεία της και σήμερα δέχθηκε στο σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη, επισκέψεις που τη χαροποίησαν και τη συγκίνησαν.

Τον Νίκο Νικόλιζα και μια καλή φίλη από τα παλιά, τη Χριστίνα Μαραγκόζη υποδέχθηκε η Καίτη Γκρέυ. Οι δυο κυρίες, χαρούμενες και συγκινημένες, γι’ αυτήν τη συνάντηση, πόζαραν, μαζί με τον δημοσιογράφο, στον φωτογραφικό φακό. Οι δυο τραγουδίστριες είχαν να συναντηθούν πάνω από 30 χρόνια.

Η Καίτη Γκρέυ συναντά τη Χριστίνα Μαραγκόζη 30 χρόνια μετά

Η Χριστίνα Μαραγκόζη είχε να δει την αγαπημένη της, Καίτη Γκρέυ, από τη δεκαετία του ’90.

Μόλις την αντίκρυσε άρχισε να κλαίει.

Σήμερα, λοιπόν, πήγαμε σπίτι της Καιτάρας, τραγουδήσαμε τα «Ξένα Χέρια» και θυμήθηκαν τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’90, όταν έσπαγαν οι πόρτες στη Θεσσαλονίκη για να τις απολαύσουν!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη EuroPride 2024: Ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη παρέλαση – Λαοθάλασσα κόσμου Χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και μη

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

Ευρωεκλογές 2024: “Βοηθήστε μας..” Λαρισαίοι πήγαν να ψηφίσουν και κλείστηκαν στο ασανσέρ (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ