η-μαρία-καβογιάννη-πριν-14-χρόνια-θύμιζε-119247

Η Μαρία Καβογιάννη πριν 14 χρόνια θύμιζε μοντέλο: Με καστανά μαλλιά, πανέμορφη, λαμπερή- Άλλος άνθρωπος

Ανάγνωση: 1'

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη έχει καθιερωθεί στην ελληνική τηλεόραση. Την είδαμε για πρώτη φορά με άλλα μαλλιά.

Η Μαρία Καβογιάννη με καστανά μαλλιά πριν από 14 χρόνια

Η ίδια, έχει μέσα στα χρόνια πειραματιστεί αρκετά με την εμφάνισή της και ειδικά με το χρώμα των μαλλιών της. Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, η Μαρία Καβογιάννη είχε στα μαλλιά της ένα κάστανο, γλυκό χρώμα, το οποίο ήταν αρκετά κοντά στο φυσικό της.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Καβογιάννη με καστανά μαλλιά

Μάλιστα, η απόχρωση αυτή που είχε υιοθετήσει η ηθοποιός το 2008, τόνιζε υπέροχα τα γαλάζια της μάτια ενώ γλύκαινε το πρόσωπό της ακόμα πιο πολύ.

Βιογραφία

Γεννήθηκε το 1958. Μεγάλωσε στον Βύρωνα Αττικής. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παιδαγωγικά στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986 μαζί με τις Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.

Έχει ερμηνεύσει από πολύ κωμικούς ρόλους, όπως της Ασπασίας στη Ντόλτσε Βίτα[3] και της Κορίνας στα Εγκλήματα, έως πολύ τραγικούς, όπως της Ελένης στο Χαρά Αγνοείται.

Το 2015 πρωταγωνίστησε στη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ένας άλλος κόσμος.

Προσωπική ζωή

Είναι παντρεμένη με τον γλύπτη Πέτρο Δριτσώνα, με τον οποίο έχει μία κόρη, την Αντέλλα (Αδελαΐς), που γεννήθηκε το 1996. Νονά της κόρης της είναι η Καίτη Κωνσταντίνου.

Η ηθοποιός είναι πανέμορφη και ταλαντούχα. Ό,τι και να κάνει της πάει πολύ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ