η-κόρη-του-τέως-βασιλιά-παντρεύεται-στ-153026

Η κόρη του τέως βασιλιά παντρεύεται στην Αθήνα: Η Θεοδώρα θα φορέσει την τιάρα και το νυφικό – κέντημα της Άννα Μαρία προς τιμήν της

Ανάγνωση: 1'

Μετά από τρεις αναβολές η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα παντρεύεται στον εκλεκτό της καρδιάς της!

Ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το ζευγάρι ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν το 2018, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους τρεις φορές.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδια τους και το 2020, αλλά και το 2021 ενώ η τρίτη αναβολή του ήρθε λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το 2023.

Ο λόγος που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι γιατί η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ήθελε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Το νυφικό και οι καλεσμένοι

Φυσικά, ο λαμπερός γάμος θα έχει και λαμπερούς καλεσμένους, καθώς η Θεοδώρα πρόκειται να υποδεχτεί γαλαζοαίματους από την Αγγλία, την Ισπανία, τη Δανία και την Ολλανδία.

Όσον αφορά το νυφικό, η Θεοδώρα για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της έχει επιλέξει ένα νυφικό που θυμίζει αυτό που φόρεσε η μητέρα της στον βασιλικό της γάμο στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964.

Μάλιστα, αναμένεται να φορέσει και την τιάρα της Άννας Μαρίας, την Khedive of Egypt από τον οίκο Cartier που δημιουργήθηκε το 1905.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ταπεινή όπως πάντα: Η Άννα Μαρία πήγε στις φιλανθρωπίες της με Σανέλ μπαλαρίνες και όλοι κοίταζαν εκείνη

Όλοι καρφώθηκαν στα πόδια της: Η Άννα Μαρία βγήκε στη Βουλιαγμένη με Chanel και παρέδωσε μάθημα κομψότητας

Ο ορıσμός της κομψότητας: Η 77χρονη Άννα Μαρία εμφανίστηκε στο παλάτι με ροζ φόρεμα και αληθινές πέρλες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ