γιάννης-λύρας-ο-διάσημος-πλαστικός-χε-66459

Γιάννης Λύρας: Ο διάσημος πλαστικός χειρούργος κατέληξε στα κρατητήρια ύστερα από επίθεση σε 92χρονη

Ανάγνωση: 2'

Ο πασίγνωστος πλαστικός χειρούργος Γιάννης Λύρας πέρασε ένα έντονο βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Κηφισιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ” έμπλεξε” σε άγριο καβγά με μία 92χρονη γυναίκα και ο λόγος του τσακωμού φαίνεται να προήλθε από διαπληκτικό για τα κοινόχρηστα. Ο γνωστός γιατρός διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την ηλικιωμένη γυναίκα και μετά από έντονη φασαρία και τσακωμό, και οι δύο κατέθεσαν μήνυση ο ένας στον άλλον. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε ύστερα απο την ένταση στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ και ο κ. Λύρας στο κρατητήριο. Σήμερα ο ίδιος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ο άγριος καβγάς με την ηλικιωμένη γυναίκα

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστει η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Περιπολικό της Αμεσης Δράσης με κωδικο Β4-3, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισίας όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο ΚΑΤ. Ο Γιάννης Λύρας καταθέσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.

Τις επόμενες ημέρες θα φανούν τα αποτελέσματα των εξελίσεων. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ