γιορτάζει-ο-μονάκριβός-μου-ο-αργύρης-156220

«Γιορτάζει ο μονάκριβός μου, ο Αργύρης μου»: Η σπάνια φωτογραφία της Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον γιο της & η εκπληκτική ομοιότητα

Ανάγνωση: 2'

Ξέρεις την Ελένη Τσαλιγοπούλου από τα τραγούδια της κι από την σαρωτική της παρουσία σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Ανήκει σε αυτήν την κατηγορία καλλιτεχνών για τη ζωή των οποίων δεν γνωρίζεις πολλά και ίσως δεν έχεις και κάποια άλλη ανάγκη να τα μάθεις. Σου αρκεί να σε ταξιδεύουν με τα λόγια τους και τις ερμηνείες τους. Κι είναι σαν να τα ξέρεις όλα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανήκει σε αυτή την κατηγορία καλλιτεχνών που καθετί που μοιράζεται από την προσωπική της ζωή στα social media, μοιάζει πραγματικά σπάνιο. Αυτή τη φορά μοιράστηκε την τρυφερότητά της προς τον 41 ετών γιο της. Μαζί μοιράστηκε και μία κοινή φωτογραφία τους.

Αφορμή για τη σπάνια αυτή κοινοποίηση, υπήρξε η ονομαστική γιορτή του γιου της, Αργύρη, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε για τη γιορτή του γιου της με λόγια τρυφερά.

«Γιορτάζει ο μονάκριβός μου! Ο Αργύρης μου!», σχολίασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, κάνοντας ένα «διάλειμμα» από τις αναρτήσεις που αφορούν καλοκαιρινές της συναυλίες, αλλά και το πρόγραμμα της μουσικής παράστασης Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε, του ΚΘΒΕ, στην οποία συμμετέχει ερμηνεύοντας τραγούδια των γυναικών του λαϊκού τραγουδιού.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου απέκτησε τον γιο της σε μικρή ηλικία, μόλις στα 19 της χρόνια την εποχή που ακόμα ζούσε στη Νάουσα. Μετά το διαζύγιό της βρέθηκε από τη Νάουσα στη Θεσσαλονίκη μαζί του. Μητέρα και γιος μεγάλωσαν ουσιαστικά παρέα.

«Το πρόβλημα που είχα εγώ, ήταν αυτό που έχουν οι νέες μητέρες. 19 χρόνια διαφορά με το γιο μου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, το ότι δεινοπάθησα να πάρω το ρόλο της μητέρας, κατάφερα να γίνω φίλη του, να τον καταλαβαίνω, να έχουμε μια σπουδαία σχέση, αλλά δεν κατάφερα να γίνω ουσιαστικά μητέρα του που αυτό κρύβει κινδύνους. Ήμουν δίπλα του με έναν διαφορετικό τρόπο», είχε πει η ερμηνεύτρια σε συνέντευξή της στο Patrasevents.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χαζομπαμπάς ο Ίαν Στρατής για την κόρη του: «Θέλουμε να την πάμε στον παιδικό σταθμό & φοβάμαι να την αφήσω μόνη»

Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Πηνελόπη Πλάκα με μαγιό και κoιλιακούς “φέτες” είναι μια αγαλματένια οπτασία

Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο: Το σπίτι που μένει η Καλομοίρα με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική είναι ο ορισμός της χλιδής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ