εξοργίζει-τους-πάντες-ο-πατέρας-του-λύ-152884

Εξοργίζει τους πάντες ο πατέρας του Λύτρα: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του Γι’ αυτό έγινε»

Ανάγνωση: 2'

Ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα στο MEGA, για την προφυλάκιση του γιου του έπειτα από την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχε κάνει η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη δήλωση μετά την προφυλάκιση του

Οι γονείς του, η αδερφή του, οι κόρες του αλλά και η πρώην σύζυγό του είναι οι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό του, με την πρώην και τα παιδιά του να τον επισκέπτονται την πρώτη ημέρα στην φυλακή

Τι δήλωσε ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα;

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης και τώρα προφυλακίστηκε. Τώρα εριμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Ε, θα δικαστεί βέβαια. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ, ποτέ των ποτών δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Δεν είχε πρόβλημα το παιδί, ήταν η κακιά η ώρα που λέμε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα.

Τα 4 προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόστολος Λύτρας μέσα στην φυλακή

Το πρώτο πρόβλημα – σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Επί Τόπου στο OPEN – είναι το θέμα του φαγητού. Επειδή οι προμήθειες του κυλικείου πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες και στην περίπτωση του η προμήθεια πήγε μια ημέρα πριν μπει στο κελί, τον έχει αναγκάσει να ζητάει φαγητό από συγκρατούμενους του που έχουν απόθεμα. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το φαγητό που σερβίρεται δεν του αρέσει…

Το δεύτερο πρόβλημα το οποίο γνωστοποιήθηκε από την πρώτη του μέρα στην φυλακή, είναι το κάπνισμα. Του έχει απαγορευτεί να καπνίζει μέσα στο κελί του καθώς οι συγκρατούμενοι του δεν θέλουν τον καπνό.

Το τρίτο είναι το… κλιματιστικό. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας παραπονιέται για το κρύο που επικρατεί καθώς οι συγκρατούμενο του βάζουν το ερκοντίσιον σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος, ο δικηγόρος είχε μια ξαφνική συνάντηση με έναν συγκρατούμενο στην ίδια πτέρυγα ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός. Τον ρώτησε λοιπόν για την προκαταβολή 10 χιλιάδων ευρώ που του είχε δώσει για να τον εκπροσωπήσει, ωστόσο δεν προχώρησαν στην συνεργασία. Τα χρήματα όμως δεν του τα επέστρεψε. Αποτέλεσμα αυτού να έχει σταματήσει να προαυλίζεται καθώς φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Από ποινικολόγος…ψιλικατζής: Κάνει μεροκάματα ο Λύτρας στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Με ποιούς πέρασε την ονομαστική του εορτή στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου για Λύτρα: «Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ