ερωτευμένη-ξανά-η-ρούλα-κορομηλά-ο-άνδ-152623

Ερωτευμένη ξανά η Ρούλα Κορομηλά: Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά – «Είναι πολύ γλυκός»

Ανάγνωση: 1'

Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση και πώς πείστηκε για να κάνει το βήμα αυτό.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Αντώνη Δημητριάδη, τον άνθρωπο που στήνει την εκπομπή από την περίοδο της πανδημίας.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά

«Με έπεισε ο Αντώνης Δημητριάδης να κάνω το Σπίτι με το Mega. Απορώ με τις δυνάμεις τυου και τις αντοχές του, γιατί μπορεί να φαίνεται ένα πολύ εύκολο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Η δυσκολία είναι στο γεγονός ότι οι καλλιτέχνες δεν συμπορεύονται και συμπράττουν εύκολα μεταξύ τους. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυσκολία και πολύ μεγάλος κόπος, αλλά τα καταφέρνει, γιατί πολλές φορές έχουμε και 8 καλεσμένους.

Όλο το πακέτο το έχει αναλάβει και το στήνει εκείνος. Τα πάει καταπληκτικά. Ο τρόπος που με προσέγγισε ήταν πολύ γλυκός, μου λέει “θέλουμε να έρθεις στο Σπίτι με το Mega”. Είχα κάνει με τον Αντώνη Ρέμο και με τον Σπανουδάκη, οπότε είδα όλο αυτό το περιβάλλον, μου άρεσε και η εκπομπή, είναι αξιοπρεπής και έχει έρθει ο περισσότερος καλλιτεχνικός κόσμος. Αλλά εμένα το περιβάλλον με εμπνέει πάντα. Έχω εμπιστοσύνη και στον Αντώνη και στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ