έλληνας-και-πατέρας-υπόδειγμα-ο-ντέμη-154894

Έλληνας και πατέρας υπόδειγμα ο Ντέμης Νικολαίδης: Εκπαιδεύτηκε για πυροσβέστης – “Θέλω να βοηθάω”

Ανάγνωση: 3'

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, που έγινε εθελοντής πυροσβέστης και θα ξεκινήσει με το πρώτο στάδιο των υπηρεσιών, σε συνέντευξή του στο oneman.gr και τον Θοδωρή Κανελλόπουλο, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ντέμης Νικολαίδης: Εκπαιδεύτηκε για πυροσβέστης

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει ολοκληρώσει ήδη την βασική του εκπαίδευση, εκπληρώνοντας την ανάγκη του να προσφέρει και να βοηθά στην προστασία από τη φωτιά, ενώ αρχικά θα βοηθά σε διασώσεις κι άλλες βοηθητικές δουλειές που αναλαμβάνει η Πυροσβεστική.

Θέλω να μου πεις για το Πυροσβεστικό Σώμα. Πώς προέκυψε αυτή η ανάγκη να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης;

Δεν είναι κάτι νέο. Βρήκα τον χρόνο και τη διάθεση για να το κάνω. Μου αρέσει να βοηθάω, να προσφέρω. Είναι προσωπική μου ανάγκη αυτή. Μου αρέσουν τα βουνά και πάντα στεναχωριόμουν με τις φωτιές. Πάντα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό. Κι αυτός είναι ένας τρόπος.

Περίγραψέ μου μία ημέρα στο σώμα.

Τελείωσα την εκπαίδευση και τώρα θα αρχίσω να κάνω υπηρεσίες. Στην αρχή, στο μυαλό μου είχα μόνο τις δασικές φωτιές αλλά η εκπαίδευση περιλάμβανε και αστικά περιστατικά. Δεν μου έχουν τύχει ακόμα αλλά είμαι προετοιμασμένος. Είμαστε βοηθητικοί, ειδικά όσοι μόλις τελειώσαμε την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε διάσωση, οι πρώτοι που καλούνται να βοηθήσουν είναι οι πυροσβέστες. Οπότε τα τροχαία ατυχήματα είναι κάτι που θα βρω μπροστά μου και σίγουρα θα είναι κάτι σκληρό. Η πυροσβεστική έχει πάρα πολλές δουλειές και πολύ λίγο κόσμο, μακάρι να πάνε κι άλλοι εθελοντές. Χάρηκα που είδα στην τάξη μου, τα περισσότερα άτομα να είναι νεαρά.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δημοσίευσε στα social media τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, αλλά και την κόρη του, Μελίνα.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική του αθλητική εκπομπή, βρέθηκε χθες, Σάββατο, το βράδυ, στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Coldplay, μαζί με την κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, με την οποία είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο.

Μεγαλύτερη εξωστρέφεια για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Φαίνεται ότι, ο πρώην άσος των γηπέδων έχει αρχίσει να δείχνει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, έχει μπει κι εκείνος στον κόσμο των social media, όμως, μέχρι και χθες το βράδυ, δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα, εκτός από αυτά που είχαν σχέση με τα επαγγελματικά του.

Σε μία φωτογραφία φαίνονται μπαμπάς και κόρη να ποζάρουν χαμογελαστοί, αποδεικνύοντας την εξαιρετική σχέση που έχουν, σε άλλη φωτογραφία ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι μόνο με τη σύντροφό του, ενώ σε μια τρίτη, φαίνονται όλοι μαζί, δείχνοντάς πως η Μελίνα Νικολαΐδη εγκρίνει τη νέα σύντροφο του μπαμπά της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Κοντράρει την κόρη του σε ομορφιά: Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαίδη έβαλε διάφανο παντελόνι και γύρισε κεφάλια

Τον χειροκροτούσε όλο το γήπεδο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Ντέμη Νικολαΐδη – ”Πιάστηκε” επί το έργον

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ