έγινε-το-θαύμα-η-1η-εμφάνιση-του-κων-νου-147896

Έγινε το θαύμα: Η 1η εμφάνιση του Κων/νου Αγγελίδη στην κάμερα – Πλέον οδηγεί & πηγαίνει το γιο του σχολείο

Ανάγνωση: 2'

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης περπατάει και οδηγεί αυτοκίνητο, πρόκειται για ένα πραγματικό θαύμα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης– Έγινε το θαύμα

Ένα συναρπαστικό βίντεο που φέρνει χαρά σε όλους όσους όλο αυτό το διάστημα προσεύχονταν και στηρίζαν τον Κωνσταντίνο καθ’ όλη τη δύσκολη διαδρομή του και φυσικά πρωτίστως στην γυναίκα στήριγμά του και τον γιο του.

Στο βίντεο που θα δείτε και εσείς, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει τον γιό του στο σχολείο όπως κάνει κάθε πατέρας… Απλές καθημερινές στιγμές που τόσο καιρό η μοίρα του στέρησε. Περπατάει κανονικά, μπαίνει στο αυτοκίνητο και οδηγεί μέχρι το σχολείο. Η μεγάλη επιστροφή στη ζωή είναι πραγματικότητα. Ο Κωνσταντίνος είναι πλήρως λειτουργικός και έχει ξεπεράσει τους δύσκολους και καιρούς και ατενίζει το μέλλον με άλλο βλέμμα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Το θαύμα της ζωής

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δίνει μεγάλη μάχη, κάνει δεκάδες χειρουργεία – Ζητά αθώωση ή μείωση ποινής ο κατηγορούμενος

Στο Εφετείο οδηγήθηκε, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του παρουσιαστή που ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η εν λόγω υπόθεση οδηγείται στο Εφετείο από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε, «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος….

Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε… Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή».

Στη συνέχεια, η Μαρία Βλάχου μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά: Το έκανε, 6 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα- Χαμογελά ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην κάμερα – Πλέον μπορεί να οδηγεί και να πηγαίνει το γιο του σχολείο (Βίντεο)

Βράχος η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον Αγγελίδη: «Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ