διαμερίσματα-σπίτια-πολυκατοικία-οι-127839

Διαμερίσματα, σπίτια, πολυκατοικία, οικόπεδα, εξοχικά: Η αμύθητη περιουσία Λάτσιου – Μενεγάκης και το μοίρασμα

Ανάγνωση: 2'

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα να προστατέψουν τα παιδιά τους και στη συνέχεια να μοιράσουν την αμύθητη περιουσία τους.

Μετά από σκληρή και χρονοβόρα διαπραγμάτευση, κατέληξαν σε μία μυστική συμφωνία για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους, η οποία περιελάμβανε αρκετά ακίνητα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι μεγάλης αξίας.

Πως χωρίστηκε η περιουσία των Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, στο Ελληνικό, το οποίο έμεινε στην Ελένη Μενεγάκη, όπως, επίσης, η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της, ένα οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή, όπου διαθέτει υπέροχη και την έκταση στο Κράτηγο.

Ο Γιάννης Λάτσιος αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία.

Σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική. Δεν μπόρεσαν όμως να καταλήξουν σε συμφωνία και αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν.

Η ακίνητη περιουσία που έδωσαν Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά τους

Όπως είναι φυσικό, ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε στα παιδιά τους. Έτσι, το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη, όπως και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια.

Σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, την ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Κάναμε ανακαίνιση” Μπάνιο από χρυσάφι η Μενεγάκη στην Άνδρο, δωμάτιο που θα ζήλευε και η Μαρί Σαντάλ

Ελένη Μενεγάκη: Ούτε πλαστική, ούτε μπότοξ – Αυτό κάνει στο πρόσωπό της, και στα 54 της δεν έχει ρυτίδες

Αποκάλυψη “βόμβα” κατά Γερμανού για Μενεγάκη – «Μιλούσε πίσω από την πλάτη της παρά πολύ άσχημα σε στελέχη του ΣΚΑΪ και του Alpha»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ