αυτό-δεν-θα-το-κάνεις-στα-παιδιά-μας-134979

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση

Ανάγνωση: 1'

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στην Αμερική, μακριά από τη βασιλική οικογένεια, προσπαθούν να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εξαίρεση, προκειμένου να προωθήσει το νέο της επαγγελματικό project.

Ειδικότερα, ήθελε να συμπεριλάβει τα παιδιά της, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, στις νέες εκπομπές που θα κάνει στο Netflix.

Άσκησε βέτο ο άντρας της

Ως γνωστόν, το ζευγάρι ετοιμάζει δύο τηλεοπτικά project, τo ένα αφορά το νέο brand της Μέγκαν “American Riviera Orchard”, που θα προβάλει τη “χαρά της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας” και το δεύτερο θα επικεντρωθεί στο US Open Championship Polo.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα παιδιά του ζευγαριού δεν θα συμμετάσχουν σε καμία από τις νέες εκπομπές που πρόκειται να μεταδοθούν από το Netflix, ύστερα από βέτο που άσκησε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος μεγάλωσε στην Αγγλία με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν εντελώς διαφορετικά.

Η πηγή υποστηρίζει ότι η εκπομπή μαγειρικής της Μέγκαν θα γυριστεί στο σπίτι μιας γειτόνισσας, καθώς δεν ήθελαν να προβάλλουν την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο, αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών.

Το βέτο του πρίγκιπα Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ

Όπως υπογράμμισε μια πηγή στη Sun, την Κυριακή “Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν συμφωνούσαν στο θέμα της έκθεσης των παιδιών τους στα μέσα ενημέρωσης και σε αυτή την περίπτωση, ο Χάρι επέβαλε την άποψή του”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φpίκη: Σκóτwσε τα τέσσερα παιδιά του και την πεθερά του

7χρονος μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπnσε 8χρονο για τον πιο απίστευτο λόγο

Βάρκα μεταναστών στη Χίο: Μικρά παιδιά οι νεκροί της τραγωδίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ