ανατριχίλα-η-φωνή-του-μάστορα-είναι-ί-156200

Ανατριχίλα: «Η φωνή του Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη, στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν τραγούδησε»

Ανάγνωση: 1'

Ο Χρήστος Μάστορας παράλληλα με την καριέρα του στη μουσική και την πολύ επιτυχημένη πορεία που χαράζει με το συγκρότημα “Melisses” δέχτηκε μια πολύ τιμητική πρόταση να συμμετάσχει στη νέα ταινία “Υπάρχω” αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη.

Πρόκειται για μια ταινία υπερπαραγωγή, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Όσο για τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμφίεση του Χρήστου Μάστορα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως θυμίζει κατά πολύ στον νεαρό Καζαντζίδη..

Το Σάββατο 6/5 ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το trailer από την ταινία με τα πρώτα πλάνα να μεταφέρουν το κοινό σε μία άλλη εποχή, αυτή στην οποία έζησε και μεγαλούργησε ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Το πρώτο trailer από την ταινία για τη ζωή του Στέλιο Καζαντζίδη

«Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θ´ακούς.

«Υπάρχω»

Σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Σενάριο Κατερίνα Μπέη

Τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άφωνοι οι τεχνικοί όταν τραγούδησε: Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη, θα “βουρκώσουν” όσοι δούνε την ταινία

“Εκείνος είναι 37 και αυτή…” Η διαφορά ηλικίας του Χρήστου Μάστορα με την καλλονή Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Άφησε μουστάκι, έγινε ίδιος με εκείνον: Αγνώριστος ο Χρήστος Μάστορας ως “Καζαντζίδης” στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ