άγριο-κράξιμο-στη-νομικού-δεκάδες-σχό-119117

Άγριο κράξιμο στη Νομικού : Δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε- “Έπεσαν” όλοι να τη φάνε

Ανάγνωση: 4'

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού κάνει συχνά αποδράσεις στο εξωτερικό. Οι θαυμαστές της στο instagram έκαναν για άλλη μία φορά αρνητικά σχόλια για την σπατάλη σε δύσκολους καιρούς.

Άγριο κράξιμο στη Δούκισσα Νομικού για το ταξίδι της στις Μαλβίδες

Θυμάσαι που μέχρι πριν δέκα χρόνια, ο κόσμος όλος ασχολούνταν με το εξωτικό θέρετρο που περνούσε τις διακοπές των Χριστουγέννων πάντα η Ελένη Μενεγάκη και είχε γραφτεί πως η Ωραία Ελένη της τιβί είχε αγοράσει μέχρι και το δικό της σπίτι στις Μαλδίβες;

Oι celebs κάνουν διακοπές, το κράξιμο ξεκινά

Ε, στα χρόνια του Instagram, στις Σεϋχέλλες ή ακόμα και στο κοντινό Παρίσι μπορεί να βρεθεί μόνο η Κική από το Παγκράτι, γιατί αν τολμήσει επώνυμη να ποζάρει σε εξωτικό προορισμό, ξεκινάνε τα σχόλια. Το 2021, όταν η νέα μαμά πια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε βρεθεί στην Αίγυπτο, ξεκίνησαν τα σχόλια του τύπου:

«Μπορείς να πας ταξίδι και να μη δείξεις όλα αυτά που θα κάνεις. Δείξε ότι είσαι σε ένα αεροπλάνο και κράτα τα υπόλοιπα για σένα. Λάθος εποχή!»

Και άλλες εκτός από τη Δούκισσα Νομικού έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των followers τους

Ακόμα, όταν η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε πέρσι στη Ρώμη, ήρθαν σχόλια όπως:

«Πονάει η τσέπη σας… Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία… Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά».

Την ίδια στιγμή που οι ειδικοί τονίζουν πως τα ταξίδια είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε, εκείνη την ώρα που όλοι ανεβάζουν quotes όπως το «to travel is to live», την ίδια ώρα κράζουν όποια διάσημη τολμήσει να ταξιδέψει λίγο πιο μακριά και να μας δείξει πόσο καλά περνάει.

Αυτό συνέβη και με την πιο ανέμελη φωτογραφία που έχει ανεβάσει ever η Δούκισσα Νομικού, να τρέχει σε εξωτική παραλία με την κόρη της Αναστασία να την κυνηγάει.

«Και εδώ καλοκαίρι έχουμε …Γιατί έφυγες, Δεν μας φτάνουν “τα μισθά” Αχ άμα είσαι ζάμπλουτος κάνεις τις χειμερινές διακοπές, θερινές».

Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έλουσαν τη Δούκισσα, η οποία η αλήθεια είναι πως δεν κρύφτηκε ποτέ και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με φοίνικες και αμμουδιές τις τελευταίες δέκα μέρες.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη Χριστίνα Κοντοβά που πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με την κόρη της Ada στην Αφρική. Στις πόζες από τις παραμυθένιες αμμουδιές ξεκίνησαν και τα σχολιανά:

«Το καταλάβαμε: Είστε παμπλούτου και απλέτου χρόνου γωνία. (Χασμουρητό)».

Ως πότε γλυκιά follower του celebrity θα τον κράζεις;

Το πιο αστείο με τα σχόλια αυτά πάντως, είναι πως τα μισά και πλέον προέρχονται από ανθρώπους που έχουν παίξει σε κάποιο διαγωνισμό του celebrity που έκραξαν και θα πήγαιναν ευχαρίστως στις Μαλδίβες αν τους δινόταν η ευκαιρία.

Ως πότε γλυκιά follower του celebrity θα τον κράζεις, αναρωτιέμαι, για πράγματα που θα έκανες ευχάριστα να ήσουν στη θέση του;

Έκανε έγκλημα η Δούκισσα, η Μπόμπα και η Κοντοβά που ταξίδεψαν εκεί που ήθελαν και μοιράστηκαν τις εικόνες μαζί σου;

Γιατί δεν κάνεις unfollow αν δεν θέλεις να βλέπεις κοκοφοίνικες τα Χριστούγεννα και προτιμάς έλατο και φουφού στο χωριό; Ως πότε θα λέμε να ψοφήσει ο γάιδαρος του διπλανού; Κράζεις θαυμάζεις έλεγε το πάλαι ποτέ ένα διαφημιστικό σποτάκι, πιο επίκαιρο από ποτέ πια!

Εμείς να ευχηθούμε στη Δούκισσα και στη κάθε Δούκισσα αφού έχει λεφτά να καλοπερνάει ας το κάνει. Εξάλλου δεν τα έκλεψαν από πουθενά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ