επιδεινώθηκε-η-κατάστασή-της-κρίσιμε-124329

Επιδεινώθηκε η κατάστασή της: Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ- Βρίσκεται στην ΜΕΘ και ανησυχεί η Α. Ηλιάδη

Ανάγνωση: 1'

Στη ΜΕΘ του Ωνασείου νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Οι θεράποντες ιατροί λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της

Προχθές το απόγευμα η οικιακή βοηθός της ενημέρωσε τους οικείους της πως η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει, δύσκολα ανοίγει τα μάτια της. Ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, αλλά και φίλοι έσπευσαν στο σπίτι, με την Καίτη Γκρέυ να μην μιλάει και να μην ανταποκρίνεται σε όσα της έλεγαν.

Ο γιατρός της έφτασε στο σπίτι και έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ στο νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της έφταναν τους 190.

Στο Ωνάσειο σήμανε συναγερμός μόλις μεταφέρθηκε στα επείγοντα και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της. Χαρακτήρισαν την κατάστασή της κρίσιμη και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

«Λύγισε» η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

Για την κατάσταση υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ, κλήθηκε να απαντήσει ακόμη μία φορά η Αγγελική Ηλιάδη, κάτι που τη δυσαρέστησε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, που είναι σε προχωρημένη άνοια, είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, φυσικά και υπάρχει επικοινωνία» ενώ όταν ρωτήθηκε αν την αναγνωρίζει, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Το έχω ξαναπεί, μου είναι πολύ λυπηρό να το επαναλαμβάνω. Όχι, δε με αναγνωρίζει».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της Μπάμπης Λαζαρίδης έγινε 19 ετών, μεγάλωσε και είναι ίδιος ο πατέρας του

“Υπάρχει φλερτ από το σαρβάιβορ!” Της πέσαν τα μαλλιά της Ηλιάδη όταν το έμαθε για τον Γκέντσογλου

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών: Η φωτογραφία από τα γενέθλιά της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ