τραγωδία-που-συγκλόνισε-τη-χωρα-17χρονο-153838

Τραγωδία που συγκλόνισε τη χωρα: 17χρονος παρέσυρε με νταλίκα τον 16χρονο μαθητή και τον εγκατέλειψε

Ανάγνωση: 1'

Τραγωδία στην Εύβοια: 17χρονος που είχε πάρει την νταλίκα του πατέρα του, παρέσυρε και σκότωσε 16χρονο

Τραγωδία: 17χρονος σκότwσε 16χρονο μαθητή και τον εγκατέλειψε

Ο 17χρονος δεν σταμάτησε μετά την παράσυρση, αντιθέτως πάτησε γκάζι και συνέχισε αφήνοντας αιμόφυρτο στο έδαφος τον άλλο ανήλικο – Συνελήφθη ο ανήλικος οδηγός αλλά και ο πατέρας του

Ανήλικος 17 ετών, που πήρε την νταλίκα του πατέρα του, προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Θύμα του δυστυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κάρυστο, 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από το φορτηγό, το οποίο είχε παραβιάσει πινακίδα STOP.

Ο 16χρονος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον παρέσυρε με το φορτηγό ο άλλος μαθητής, που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον άτυχο έφηβο.

Ο 17χρονος δεν σταμάτησε μετά την παράσυρση, αντιθέτως πάτησε γκάζι και συνέχισε αφήνοντας αιμόφυρτο στο έδαφος τον άλλο ανήλικο.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρύστου συνέλαβαν τον 17χρονο οδηγό αλλά και τον πατέρα του για παραμέληση ανηλίκου.

Διενεργείται προανάκριση για το εάν ο πατέρας εν γνώσει του είχε αφήσει το γιό του να οδηγήσει την νταλίκα χωρίς δίπλωμα ή εάν ο 17χρονος είχε πάρει κρυφά το φορτηγό.

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που πήγαιναν τα δυο παιδιά , αλλά και ολόκληρη η Κάρυστος, είναι σοκαρισμένοι.

Ένας μαθητής της πρώτης λυκείου έχασε την ζωή του και ένας μαθητής της τρίτης λυκείου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά τώρα στην Αττική – Γέμισε μαύρους καπνούς η περιοχή

Μεγάλη φωτιά τώρα: Εντολή για εκκένωση οικισμών

Τραγωδία: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από πυροβολισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ