σoκαριστικό-τροχαίο-με-παιδιά-ηλικίας-2-155646

Σoκαριστικό τροχαίο με παιδιά ηλικίας 2 και 11 ετών: Η μητέρα τους έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων

Ανάγνωση: 2'

Ένα τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στην Κρήτη, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε έναν γκρεμό βάθους 150 μέτρων.

Ειδησεις: Σoκαριστικό τροχαίο

Μέσα στο όχημα βρίσκονταν μια μητέρα με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 2 και 11 ετών. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η μητέρα κατάφερε να σκαρφαλώσει τον γκρεμό και να ζητήσει βοήθεια.

Η Δραματική Περιγραφή της Γιαγιάς

Η γιαγιά των παιδιών περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας στο MEGA: «Η κόρη μου πήγαινε τη μεγάλη κόρη στο κολυμβητήριο. Ξεκίνησε από το χωριό και με ειδοποίησε λέγοντας, ‘μαμά, τράκαρα’. Νόμιζα ότι είχε συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο. Με κάλεσε από έναν ξένο αριθμό. Όταν έφτασα στο σημείο, είδα πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, και πλήθος κόσμου σε πανικό. Έτρεξα και είδα τα παιδιά μου μέσα στο ασθενοφόρο. Η κόρη μου μου είπε ότι το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον έλεγχο και παρά τις προσπάθειές της, δεν μπόρεσε να το επαναφέρει».

Άμεση Κινητοποίηση των Αρχών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αντέδρασε άμεσα, σπεύδοντας στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και τους μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, όλοι οι επιβάτες ήταν σχετικά ασφαλείς, χάρη στη χρήση ζωνών ασφαλείας και του καθισματιού του μικρού παιδιού.

Ελλείψεις στην Οδική Ασφάλεια

Το γεγονός ότι στον δρόμο δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα έκανε την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη. Παρά την σοβαρότητα του ατυχήματος, κανείς από τους επιβάτες δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θρήνος για τον 23χρονο Σήφη που απανθρακώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Δυο φωτιές τώρα στην Αττική – Συναγερμός στην Πυροσβεστική, επιχειρούν εναέρια μέσα

Κέρκυρα: Λεωφορείο πήρε παραμάζωμα σταθμευμένα οχήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ