πέθανε-ξαφνικά-πάνω-στη-σκηνή-γνωστός-131132

Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή γνωστός ηθοποιός – Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ανάγνωση: 1'

Ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης πέθανε ξαφνικά στα 62 του χρόνια, ενώ βρισκόταν στη σκηνή, για τη θεατρική παράσταση, όπου συμμετείχε, το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου. Ο Μανώλης Γεωργιάδης έχασε τη ζωή του πάνω στη σκηνή του θεάτρου NOUS. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της θεατρικής παράστασης.

Μανώλης Γεωργιάδης: Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή ο γνωστός ηθοποιός

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και παρακολουθούσε σε διπλανή αίθουσα, μία άλλη παράσταση.

Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έγραψε: «Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου. Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στη διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως τη σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό μωρό 1,5 έτους

Φτωχότερη από σήμερα η μουσική: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ