εξελίξεις-για-τους-σπαρτιάτες-αυτοί-ε-73462

Εξελίξεις για τους Σπαρτιάτες: Αυτοί είναι οι 11 βουλευτές που κάθονται στα έδρανα – Ποιοι ήταν τα «πρωτοπαλίκαρα του Ηλία»

Ανάγνωση: 2'

Το κόμμα των “Σπαρτιατών” έχει μονοπωλήσει αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία αναφορικά με το κόμμα και τους 12 βουλευτές που θα κάτσουν στα έδρανα της Βουλής. Όπως φαίνεται λοιπόν θα μπουν στη βουλή ξανά οι “αγαπημένοι” του Ηλία Κασιδιάρη.

«Μετεξέλιξη του κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη είναι οι Σπαρτιάτες»

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Τετάρτης (28/6) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλου και η Μάρω Καρούση επισημάνθηκε πως ο κόπος που έκανε ο Άρειος Πάγος για να απαγορεύσει την είσοδο του Ηλία Κασιδιάρης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πήγε στράφι. «Μετεξέλιξη του κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη είναι οι Σπαρτιάτες» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Μέσω του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Σουλιώτη που προβλήθηκε έγινε γνωστό ότι και ο επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες» όπως επίσης και οι 10 από τους 11 βουλευτές που έχουν εκλεγεί συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των Ελλήνων στις προηγούμενες εκλογές.

Σπαρτιάτες: Αυτοί είναι οι 12 βουλευτές που κάθονται στα έδρανα

Ειδικότερα ο Γιάννης Κόντης που εκλέχθηκε βουλευτής με τους Σπαρτιάτες δήλωνε όταν ήταν με τους Έλληνες πως είδε όταν άκουγε τον Ηλία Κασιδιάρη «έναν άνθρωπο με λόγο κρυστάλλινο καθαρό και στοχευμένο».

Την ίδια στιγμή στους Έλληνες ανήκε και ο Κατσιβάρδας Χάρης (Χαράλαμπος) ο οποίος χαρακτήριζε το τότε κόμμα του Κασιδιάρη «τον μοναδικό πόλο αντίστασης στον ολότερα των υφιστάμενων κοινοβουλευτικών κομμάτων».

Ένα από τα μέλη Σπαρτιατών που πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου μιλούσαν με θέρμη για τον Ηλία Κασιδιάρη, κατά το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, είναι ο Γιάννης Δημητροκάλλης ο οποίος συνυπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Έλληνες.

Στους βουλευτές των Σπαρτιατών συγκαταλέγεται και ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της νεολαίας των Ελλήνων Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η σχέση των Σπαρτιατών με τον Ηλία Κασιδιάρη επιβεβαιώνεται και από αναρτήσεις στα social media μελών τους όπως του Γιώργου Μανούσου και του Ανδρέα Ζερβέα που ανέβασαν φωτογραφίες και μηνύματα για τον καταδικασμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Τέλος, τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αυτά και δεν αλλάζουν. Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις των 4 ετών που έρχονται.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 23χρονου Ιάσονα

Νέο ξύλο: Δημοτικός σύμβουλος έδειρε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Χαμός μέσα στην ελληνική Βουλή – Έπεσε ξύλο πριν λίγο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ