δεν-ντράπηκε-καθόλου-ο-μπάμπης-αναγνω-69957

Δεν ντράπηκε καθόλου: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή στη μητέρα της Καρολάιν – «Πες της πως την αγαπώ»

Ανάγνωση: 1'

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι γνωστός πλέον για το φόνο που έκανε. Σκότωσε τη γυναίκα του την Καρολάιν και πέρασε από δίκη χθες. Μάλιστα, έστειλε επιστολή στη μητέρα της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, την οποία ο ίδιος δολοφόνησε, στα Γλυκά Νερά. Στη χθεσινή δίκη, η ψυχίατρος τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε ο πιλότος, μέσω του πατέρα του, στη μητέρα της Καρολάιν. Αυτό συνέβη μετά την καταδίκη του σε ισόβια. Η όλη κατάσταση είναι σοκαριστική.

Η προσπάθεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αλλάξει την πραγματικότητα

Όπως υπογράμμισε η μάρτυρας «σε αυτό το γράμμα φαίνεται πόσο απόλυτα χειριστικός είναι», τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος χρησιμοποιεί απέναντι στη μητέρα της γυναίκας που ο ίδιος σκότωσε, «συγκλονιστικές εκφράσεις αντιστρέφοντας την πραγματικότητα».

Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Επίσης, επεσήμανε πως ο κατηγορούμενος αναφέρει στη μητέρα της Καρολάιν φράσεις όπως «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν», «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» και «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ».

Κλείνοντας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο κατάδικος για το φόνο της συζύγου του προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Η επιστολή που έστειλε τους εξόργισε όλους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγική ειρωνεία η σχολή που διάλεξε: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά πανελλαδικές μέσα από τη φυλακή

Δικαίωση από ψηλά: Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου άλλαξε και επίσημα επίθετο 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

«Δε θα χάσω εγώ το παιδί μου!»: “Έσπασε” τη σιωπή του ο πατέρας της καταγγέλλουσας για την δίκη με τον σκηνοθέτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ