1-000-ευpώ-τον-μήνα-από-ελληνική-τράπεζα-πώς-127681

1.000 ευpώ τον μήνα από ελληνική τράπεζα: Πώς θα τα πάρεις άμεσα

Ανάγνωση: 2'

Σε μία κίνηση με συβολικό χαρακτήρα προχώρησε η ελληνική τράπεζα Optima Bank, προσφέροντας το ποσό των 1.000 ευρώ.

Η πρωτοβουλία της ελληνικής τράπεζας που έχει συμβολικό χαρακτήρα, σχετίζεται με τους υψηλούς δείκτες υπογενητικότητας στη χώρα μας. Έτσι η Optima bank θέλει με τη σειρά της αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, θα δίνει 1.000 ευρώ τον μήνα σε κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος. Έτσι, αν κάποιος εργαζόμενος απέκτησε παιδί από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα λαμβάνει επιπλέον του μισθού του/της, ποσό € 1.000/μήνα για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Η Optima bank δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη απέναντι σε μια μεγάλη εθνική πρόκληση και ένα μείζον θέμα που αφορά άμεσα το μέλλον και την προοπτική της πατρίδας μας. Η κίνηση αυτή της Optima bank, αποτελεί μία αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέες οικογένειες και μία πρωτοβουλία ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό μας πολυπαραγοντικό εθνικό κοινωνικό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Optima bank κ. Γεώργιος Τανισκίδης σημείωσε σχετικά: “ Με την πρωτοβουλία αυτή της τράπεζάς μας, πρωτίστως αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε δράση σε ένα από τα κρισιμότερα προβλήματα της χώρας μας, την υπογεννητικότητα. Ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης σε πολλά επίπεδα μέσα από έναν ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων. Παράλληλα, έχει άμεση εφαρμογή στις οικογένειες των εργαζομένων μας, αποτυπώνοντας τη διαρκή και διαχρονική μας αφοσίωση στη στήριξή τους. Στην Optima bank, πιστεύουμε πως το δημογραφικό αποτελεί μακράν τον πιο σοβαρό κίνδυνο για την πατρίδα μας και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση.”

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τεράστια ανάσα: Έκτακτο επίδομα έως 700 ευρώ τον μήνα

Τεράστια ανάσα: Κοινωνικό Μέρισμα 200 ευρώ προς όλους!

Μόλις έσκασε: Επίδομα 400 ευρώ προς όλους – Προλάβετε, Οι θέσεις είναι λίγες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ