LIFESTYLE

Παλιά συνταγή της γιαγιάς για τον καθαρισμού του εντέρου: Ένας φυσικός τρόπος αποτοξίνωσης

Ανάγνωση: 5'

Τα γιατρικά της γιαγιάς χρησιμοποιούν συχνά κοινά συστατικά όπως αγγούρι, λεμόνι, τζίντζερ, μαϊντανό και αποξηραμένα ροδοπέταλα.

Κόλπα: Παλιά συνταγή της γιαγιάς

Το παρακάτω ρόφημα βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το πεπτικό σύστημα και στη βελτίωση της γενικής υγείας του εντέρου. Δείτε πώς να προετοιμαστείτε για αυτόν τον αποτελεσματικό φυσικό καθαρισμό.

Συστατικά

1,5 λίτρο νερό (περίπου 7 1/2 φλιτζάνια)

1/2 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες

10 γραμμάρια φρέσκο ​​τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο

20 γραμμάρια φρέσκο ​​μαϊντανό, χοντροκομμένο

10 γραμμάρια αποξηραμένα ροδοπέταλα

Οδηγίες

Ετοιμάζουμε τα υλικά:

Μουλιάστε όλα τα φρέσκα προϊόντα σε κρύο νερό

Κόβουμε το αγγούρι και το λεμόνι σε λεπτές φέτες

Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το τζίντζερ

Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό

simply recipes easy cucumber salad lead 4 258d901de8794de193d8fe6927039a3b

Ανακατεύουμε τα υλικά:

Σε μια μεγάλη κανάτα, ανακατέψτε το αγγούρι σε φέτες, το λεμόνι, το τζίντζερ, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αποξηραμένα ροδοπέταλα

Ρίχνουμε 1,5 λίτρο νερό πάνω από τα υλικά.

Αφήστε το να μείνει:

Σκεπάζουμε την κανάτα και την αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Χρήση:

Ξεκινώντας την επόμενη μέρα, πίνετε αυτό το υγρό όλη την ημέρα για μερικές ημέρες. Φροντίστε να το πίνετε όλο κάθε μέρα, αντικαθιστώντας το με μια φρέσκια παρτίδα κάθε βράδυ.

Συμπέρασμα

Αυτή η συνταγή είναι ένας ήπιος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε το πεπτικό σας σύστημα και να διώξετε τις τοξίνες από το σώμα. Δοκιμάστε τη συνταγή της γιαγιάς για ένα φυσικό τρόπο βελτίωσης της υγείας σας.

Αν το τηγάνι σας έχασε την αντικολλητική του επίστρωση, μην το πετάξε. Έτσι θα το κάνετε να μην ξανακολλήσε τίποτα

Το τηγάνι έχει χάσει την αντικολλητική του επίστρωση – Επαναφορά ταψιού χωρίς αντικολλητική επίστρωση

Κόλπα: Για να επαναφέρετε επίστρωση στο τηγάνι

Τι χρειάζεστε: Φυτικό λάδι (ή άλλο μαγειρικό λάδι που αντέχει σε μεγάλη θερμοκρασία), Χαρτοπετσέτα ή μαλακό πανί

Βήματα: Καθαρίστε το τηγάνι σχολαστικά με σαπούνι και νερό, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα ή σωματίδια φαγητού. Στεγνώστε εντελώς το τηγάνι. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα λαδιού στην εσωτερική επιφάνεια του τηγανιού χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά μέχρι να αρχίσει να καπνίζει ελαφρά το λάδι. Αφήστε το να κρυώσει και μετά σκουπίστε το περιττό λάδι. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές για να δημιουργήσετε ένα φυσικό αντικολλητικό στρώμα.Ο τρόπος αυτός,γενικότερα, δουλεύει καλά σε μαντεμένια σκεύη.

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί ή πάτο σιλικόνης:

Εάν βάλουμε αντικολλητικό χαρτί ή πάτο από σιλικόνη στο τηγάνι δεν θα κολλήσουν στην επιφάνεια του τηγανιού υπολείμματα και δεν θα χρειάζεται να επαναφέρουμε την επίστρωση του τηγανιού με την παραπάνω διαδικασία του λαδιού.

Προσθέστε ένα φυσικό αντικολλητικό στρώμα με αλάτι:

Τι χρειάζεστε: Χοντρό αλάτι, Χαρτοπετσέτα

Βήματα: Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε μια λεπτή στρώση χοντρό αλάτι και αφήστε το να ζεσταθεί για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να τρίψετε το αλάτι στην επιφάνεια,αλλά φορέστε γάντια για να αποφύγετε εγκαύματα. Πετάξτε το αλάτι και ξεπλύνετε το τηγάνι. Αυτή η τεχνική εξομαλύνει τις μικρές γρατζουνιές και βελτιώνει την αντίσταση στα κολλήματα.

Εναλλακτικά: Χρησιμοποιήστε ένα μαγειρικό σπρέι ή περισσότερη ποσότητα λαδιού:

Προσθέστε λίγο περισσότερο λάδι ή ένα μαγειρικό σπρέι πριν το μαγείρεμα για να ελαχιστοποιήσετε το κόλλημα.

Θέματα ασφαλείας. Ελέγξτε για ζημιά:

Εάν το τηγάνι παρουσιάζει σημάδια βαθιών γρατζουνιών ή φαίνεται το μέταλλο,ειδικά εάν είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, μπορεί να είναι ασφαλέστερο να το αντικαταστήσετε, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία.

Αποφύγετε την υψηλή θερμότητα:

Χωρίς αντικολλητική επίστρωση, τα τηγάνια μπορούν να ζεσταθούν πιο γρήγορα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάψιμο ή κόλλημα των τροφίμων.

Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά κατεστραμμένα τηγάνια:

Η παρατεταμένη χρήση πολύ γρατσουνισμένων τηγανιών μπορεί να οδηγήσει σε κατάποση μικρών σωματιδίων.

Πότε να αντικαταστήσετε το τηγάνι

Εάν η αντικολλητική επίστρωση έχει εξαφανιστεί εντελώς ή ξεφτίζει, ίσως είναι καιρός να επενδύσετε σε ένα νέο, υψηλής ποιότητας τηγάνι. Σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας ή ο χυτοσίδηρος, που είναι ανθεκτικά υλικά και φυσικά δεν κολλάνε όταν συντηρούνται σωστά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η κόρη μου άνοιξε ένα παγωτό χωνάκι και βρήκε κάτι παράξενο μέσα, μείναμε άφωνοι όταν συνειδητοποιήσαμε τι ήταν

Αυτό που κανείς δεν σου είπε για τα μήλα – Μια φυσική ασπίδα

Τα οφέλη του αφεψήματος με γαρύφαλλο

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ